היי אני חדש בנושא

EcstaZ

New member
היי אני חדש בנושא

מישהו מוכן להסביר על מה המשחק הזה, איך משחקים בו, האם צריך להוריד אותו למחשב, ומה הדרישות? תודה

SomeOne111

New member
אוקיי, המשחק הוא MU

אני בעצמי חדש, אבל אני יוכל להסביר לך בכלליות, השאר יסבירו לך ביתר פירוט. זהו משחק מז'אנר MMORPG [Massive Multiplayer Online Role Playing Game] כלומר, משחק תפקידים מרובה משתתפים שמשוחק ברשת, כולם ביחד באותו עולם. בהתחלה תצטרך לבחור סרבר [שרת] בו תשחק. ההבדלים בין השרתים הם פשוט האנשים בכל שרת, העולמות זהים לחלוטין, פשוט כדי שלא יהיה עומס על שרת אחד כל אחד נכנס לשרת שהוא בוחר. ככל שבשרת שתבחר יהיו פחות משתמשים, המשחק ירוץ יותר טוב. אחרי שתבחר שרת תוכל לבחור אחת משלושה דמויות - אביר, קוסם או אלפית. כל אחת מדמויות אלה שונה ביכולות ובמאפיינים, פירוט תוכל לקרוא בלינק שאתן בסוף. לאחר מכן תכנס לעולם המשחק, ותתחיל בעיר Lorencia ברמה 1. המטרה הכללית של המשחק היא לצאת ולהרוג מפלצות, לעלות ברמה, למצוא חפצים ונשקים חדשים וליצור חבורות עם משתמשים אחרים. בגדול, לשפר את הדמות שלך כמה שיותר. בהתחלה תלחם נגד יצורים פשוטים, אבל ככל שתעלה ברמה תרצה לקבל יותר נקודות ניסיון [שבעזרתן אתה עולה רמות] אז אתה תילחם נגד יצורים יותר קשים ותקבל יותר כסף וחפצים. עם הכסף תוכל לקנות נשקים ומגנים וציוד ושיקויים והכל, או דרך סוחרים או דרך שחקנים אחרים. בזמן הציד שלך אתה תראה עוד המון שחקנים, שתוכל להתחבר איתם ולצוד איתם ביחד, להלחם נגדם, לסחור איתם או סתם להכיר אותם. כל פעם שתגיע לרמה מסויימת תקבל גישה לעולמות חדשים, חפצים חדשים ויצורים חדשים. משחק מאוד מומלץ. תוכל לקרוא פירוט יותר נרחב באתר שבקישור.

למעלה