היי אני חדשה^ ^

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפרום 1612!../images/Emo168.gif

לוריין,16 מהמרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
רק...כמה פרטים עלייך נורא יעזרו

זה נדמה לי או שקוראים לך מאור?../images/Emo108.gif

שם מאוד מקורי לבת [את בת נכון כי כתבת חדשה .אז מן הסתם שאת בת ] אני שני בת 14 [עוד 29 יום
] מהמרכז , בת של אבא ששונא פריקים וחושב שכול האימואיים הם הומואים ... קצת פרטיים עלייך .....

אני עדיין לא מבינה מה הבעיה שלו ..../images/Emo108.gif

מה הבעיה שלו שאני אשים לק שחור ושחור בעיניים ושאני מעריצה את פו''ב ושאני אוהבת לשמוע שירים של מפגרים עם צעקות [ככה הוא קורא לזה
] ושאני אלבש בגדים "פריקים"....אר4ררררר נימאס כבר

2DarK AnGeL2

New member
../images/Emo205.gifככה זה...

ההורים תמיד מפחדים כשהילדים שלהם שומעים שירים כאלה ... ההורים שלי בכלל לא רגילים שאני שומעת רוק כי רק השנה אפשר להגיד שהתחלתי לשמוע רוק ואמא שלי לא הכי אוהבת את זה.... אני יודעת שזה מציק לפעמים אבל זה הכל מדאגה...

black rock star

New member
חחח אבא שלי ממש לא../images/Emo103.gif

הוא בעצמו שומע שירים שאני שומעת xD אין לו מה להגיד עליי

ברוכה הבאה ^^

אני ריחן עוד שלושה ימים בת 14
,מהמרכז .. ספרי עוד פרטים עלייך :) ו..השתלבות מהירה

fall out girll

New member
ברוכייתתתת!!!!!! P:

הייי אני חוה בת 13 וכמה חודשים XD אמ.. השתלבות מהירה :)

falloutgirl XD

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני טל, כמעט בת 13 מקריית שמונה =] התמכרות נעימה
+

מאור XD

New member
תודה ^ ^

יי אתם נחמדים^-------^ טוב קצת על עצמי:מאר ב תXD0[יי אנשים שמו לב שאני בתXD]משהם,שומעת כמובן פול אות בוי,גרין דיי לממב אוף גוד מטאליקה ו..... ומזל טוב
לשני ריחן ועוד אנשים שיש להם יומולדת...

מאור XD

New member
תודה ^ ^

יי אתם נחמדים^-------^ טוב קצת על עצמי:מאר ב תXD0[יי אנשים שמו לב שאני בתXD]משהם,שומעת כמובן פול אות בוי,גרין דיי לממב אוף גוד מטאליקה ו..... ומזל טוב
לשני ריחן ועוד אנשים שיש להם יומולדת... ועם ההורים זה חרא הם שונאים את זה אבל מתרגלים עם הזמן פשוט תרגילו אותם לאט לאט[אתם יודעיםאחרי כל כך הרבה שנים שהמוח עובד לוקח קצת זמן לעקל דבריםXD]סתם בצחוק,הם עושים הכל מתוך דאגה

למעלה