היי אני חדשה...

היי אני חדשה...

קוראים לי זהר ואני בת 13 מרעות יש לי כמה שאלות: 1. מישהו יכול לתת לי אתרים של דולז מיקאר? 2. יש תוכנה שאפשר לעשות בה בובות בלי באותו הזמן להיות באינרנט? 3. מה זה היה באחד השרשורים פלטות של דברים... למה זה? ממני זהר

victorya

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo97.gif

אוקיי, אתרי דוליז זה לא התחום שלי אז אני לא אתעסק בזה. בקשר לאתרים שמכינים דרכם דוליז- אנחנו לא מכינות דוליז דרך דולמייקרים אלא אנחנו מציירות אותן...! פלטות זה פשוט פלטות של צבע שכנראה משתמשים בהם אבל אני לא הבנתי עדיין למה... *אהם* לא ממש התייחסו לשאלה שלי... *אהם* בקיצור- אם תצטרכי עצות בקשר לציור דוליז (אם עוד לא ציירת עד עכשיו) אז אני מוכנה! אני מצרפת את הדולי האהובה עלי (שמנמנה) ושוב- ברוכה הבאה! נ.ב אני שמחה שאת חושבת שאת חמודה בטירוף...! ואני תכף אצרף גם בייסים + הסבר מה זה!

victorya

New member
והבייסים-../images/Emo97.gif

אוקיי! על הבייסים את מציירת בגדים (אם את יודעת את כל זה אז אני עושה מעצמי צחוק גמור עכשיו) ו... זהו... אז... תציירי משהו! בהצלחה שירה נ.ב אלו הדוליז המחודשות של מורן (שבלולינה) אז.. כל הזכויות שמורות לה... או משהו כזה...

victorya

New member
הסבר מפורט יותר../images/Emo97.gif

זו הדרך שלי: קודם כל את מציירת את הקווים הראשוניים בציור>> אחך כך, את מצלילה. כלומר= את מוסיפה קווים בהירים יותר בתוך הבגד, כמו שהתחלתי לעשות כבר בחולצה. תנסי להמשיך את שלי- נראה מה יצא לך.

victorya

New member
בצייר זה בסדר גמור!!

יש עוד מלא תוכנות אבל צריך להוריד אותן וזה סתם חבל כי הצייר ממש מתאים. אני במקרה עובדת עם ה-l view pro ויש עוד מלא מלא תוכנות! אבל בצייר יש את כל מה שאת צריכה כדי להכין דולי! בואי ואני אסביר לך בקצרה: את מתקרבת אל הבייס הכי הרבה ומציירת ממש מקרוב ואז יש לך הכי הרבה שליטה על הציור שלך. בד"כ אנחנו מצלילות וזה, אני אסביר שוב, להוסיף לקו פשוט עוד כמה גוונים ליידו>>

Hugs a Kisses

New member
ברוכה הבאה!

אני מצרפת את רוב הדברים שויקי אמרה וגם שתנסי לצייר! בהצלחה!

S.tal

New member
וולקאם!!

ברוכה הבאה!! אני טל! ו... אנג´וי!

ChocolateGirl

New member
מק../images/Emo78.gif

טוב... אז רוב האנשים כאן (אם לא כולם) לא עושים בדול מייקר... הם עושים בצייר או בתוכנה אחרת איך? הן לוקחות בייס בודי (מצורף בייס בודי של אמו קיס) ומציירות עלין נקודה נקודה ועם הצללה. אבל אם בכל זאת את רוצה בדול מייקר ואת רוצה בלי אינטרנט, אז כשאת נכנסת לדולמייקר אז את מחכה שהכל יעלה, ואז את מוסיפה את זה למועדפים. ככה את יכולה להיכנס לזה גם כשהאינטרנט לא מחובר (אבל ברור שאת צריכה דפדפן) דולמייקרים יש בקישורים... ~מקווה שעזרתי~ נ
עה

ChocolateGirl

New member
אז ככה...

את צובעת מהבחוץ לבפנים בגוונים מהכהה לבהיר אני לא ממש יודעת להסביר... אולי מישהי אחרת תנסה כי אני ממש לא יודעת להסביר אני למדתי מכך שלקחתי דולי של ילדה אחרת והסתכלתי מקרוב בצייר (X8)

למעלה