היי אני חדשה

sh53

New member
אי אפשר לתקן/להחזיר את העבר

אפשר רק לשמור על קשר עם האחים ולהרעיף עליהם אהבה ושהם גם יחזירו לך אהבה, וזו לדעתי ההתקדמות הלאה בחיים או לשנות משהו בחיים לטובה בתחום הזה.

sh53

New member
קוראת וממש אין לי מילים ../images/Emo10.gif

ממש ילדה קטנה/תינוקת שלא עשתה שום דבר רע לאף אחד ועשו לה כל דבר הכי מכוער שהמוח האנושי יכול לתאר (אם אפשר בכלל לתאר). היי חזקה, ממש מחזיקה ממך ומעריצה אותך על כל האומץ והחוזק שיש בך.

sh53

New member
קוראת וממש אין לי מילים ../images/Emo10.gif

ממש ילדה קטנה/תינוקת שלא עשתה שום דבר רע לאף אחד ועשו לה כל דבר הכי מכוער שהמוח האנושי יכול לתאר (אם אפשר בכלל לתאר). היי חזקה, ממש מחזיקה ממך ומעריצה אותך על כל האומץ והחוזק שיש בך.

orioo

New member
שוטרים

הסיפור מאוד עצוב:אבל תגידו אתם שמים לב שיש לנו הרבה סיפורים כאלה ויותר קשים ואיפה המשטרה איפה הרווחה אה אני יגיד לכם אז המשטרה והרווחה משטרה דבר ראשון עסוקים בעצם הרבה מאוד למה כי יש להם בעיות כמו שחיתויות כמו השתתפות בשוחד חבר אוזר לחבר זה מוציא את זה עיסקת תיעון זה עם זה אבל מה הם שוככחים את החיים הקשים והתעללות נפשית נגיד ככה ומכות ואנס לאחרי זה כי זה לא באמת מענין אותם הם מעלימים עין כן אני מאמין שאתם יודעים את זה איפה הממשלה אה הממשלה מקצצת לילדים כאלה והרווחה אה היא תלויה בממשלה מענין מאוד זה לא קרן זה של המדינה נכון המדינה המושכתת שלנו יופי איזה ארץ יפה יש לנו ומעלים לפה הרבה משפחות כאלה לא חסר אתיופים רוסים ואני לא אנתישמי אני יגיד לכם למה אני רושם את זה כי תיראו בזמן האחרון כמה אבות מתאבדים וכמה רוצחים את הנשים שלהם גם אצל רוסים אבל לא הממשלה אוהבת שהעולם הגדול והמסריח שלנו האמריקים המושיעים שלנו עושים את זה אני רושם את זה כי אולי לא הכול מתחבר פה ואני מערבב דברים אבל זה מאוד נכון כי צריך להבין למה אנשים כאלה סובלים חברים ובחורות צעירות כאלה צריכות תרוומות בחיים שגם ככה הפנו אליהם חרא וחרא גדול אני אומר את זה ואני אומר את זה הרבה אנכנו צריכים להעיף את הזבל שיושב שם ולעשות ויכוח רציני מי ישב שם ותאמינו לי שזה יעזור אני רואה הרבה הרצאות של אמנון יצחק ומי שרוצה לדעת על מה אני מדבר שיכנס לאתר שופר פשוט כנסו לגוגל ותרשמו שופר ותבינו איפה אנכנו חיים ואיך הוא מסביר לנו למה אנכנו פה ומה עושים לנו פה ושאפשר לשנות את זה יהודים יקרים ובקשר לכתבה שלך תהיא חזקה יש הרבה אנשים כמוך שסובלים יום יום מהחברה המלוכלכת שלנו והממשלה בפרט האמת שאני מפנה אותך לאתר כזה כי הוא יכול לעזור לך מאוד והרב בפרט תכנסי תסתכלי תואבי תואבי לא תואבי לא ועם כן אז אפשר גם לדבר איתו דרך המייל והוא עוזר בהרבה דברים ספרי את הסיפור ואני בטוח שהוא יוכל לעזור לנפש שלך לפחות להתרפות כי זה כואב

Calabasa

New member
היי שוטרים

יש הרבה במה שאתה אומר. בוא אתן לך דוגמה, עד גיל 18 אסור למאומץ לפתוח תיק אימוץ, שנים הוא חי במצב כזה שהוא לא יודע את האמת על עברו. כל מה שיש לו זה מה שמספרים המאמצים והרווחה. כשהוא מגיע לגיל שבו הוא מחליט לפתוח תיק אימוץ הרבה מן האמת נמנע ממנו לדעת. מכתבים שההורים הביולוגים כתבו לו לא כולם נמסרים לידיו. רק סיכום של התיק הוא מקבל. אז מה בעצם קורה כאן? המאומץ מגיע למצב שהוא בעצם לעולם לא יידע את כל האמת על עברו. זה לא שאני מאשימה גורם מסויים. זה עיניין שהמאומץ תמיד ירגיש נטוש מגורם כלשהו הקשור לחייו.

מאחל לך המון בהצלחה

ומקווה שהכל יסתדר בסופו של דבר.... ובעיקר, שתצלחי את המסע הזה לגילוי האמת ושמה שלא תגלי, תצאי מכל החוויה הזאת יותר מחוזקת!

Calabasa

New member
היי מאיר לבן

תודה ממי. אני מאד מקווה לסיים את המסע הזה בקרוב, לא רק כדי שאני אצא מחוזקת אלא גם כל הסובבים אותי שנותנים לי את האהבה והתמיכה שאני זקוקה לה.

דרך אגב...

אני חושב שמה שאת עושה הוא מאוד אמיץ וצריך בשבילו הרבה כוח ותושיה, ואני באמת מאחל לך מכל הלב הכי הרבה הצלחה במסע שלך, ובגדול- שיהיה רק טוב!

Calabasa

New member
היי מאיר לבן

תודה רבה רבה. תמיד היה לי את הכוח. הרבה נפלתי בחיים, הרבה טראומות עברתי אבל ברוב המקרים קמתי לבד בכוחות עצמי, תמיד היה למה לקום מחדש.

goldie4

New member
מעניין

סיפורך קצת מזכיר לי סיפור שראיתי אתמול - ממש מעניין על ילדה שננטשה עם אחים שלה וסבתא גידלה אותה עד שהתפצלה מהאחים שלה... הסיפור מופיע ב- www.sodot.tv שם הקליפ: סעדה

Calabasa

New member
היי goldie

תודה. אני אצפה בסיפור. גם אותי הסבתא גידלה עד היותי בת 9 חושדים. ממנה ישר לאומנה עם עוד 2 אחים.

למעלה