היי, אני חדשה

Princess Melody

New member
היי, אני חדשה

היי חברה! תגידו, יש בארצינו הקטנטונת מועדון מעריצים של מלחמות הכוכבים? ברוסיה יש אחד, ממש מגניב- יש להם כמו משחקי תפקידים, והם לומדים סייף בחרבות אור וכאלה. בישראל יש משהו כזה?

מ א ג ר ט

New member
לא ממש

בארץ אין לנו אף מועדון שמוקדש אך ורק למלחמת הכוכבים, אבל יש כמה ארגונים שפועלים בנושא: מועדון סטארבייס 972, שיש באתר שלו גם דברים על מלחמת הכוכבים. יש את האגודה למדע בדיוני ופנטסיה שגם להם יש כמה דברים, וכמובן שיש את העמותה לקידום משחקי תפקידים אבל אני לא שמעתי על אף אחד (בינתיים) ששיחק בעולם של מלחמת הכוכבים. בתכל'ס, אם יש אירועים של מלחמת הכוכבים (נגיד שהיה בעולמות האחרון) אז כמה ארגונים לוקחים חלק בהפקה של הכנס. והיי, אני שירה וברוכה הבאה לפורום!

Princess Melody

New member
:)

הי שירה:) חג שמח:) תודה על קבלת הפנים החמה ושענית כל כך מהר:) אם תוכלי לתת לינקים לאתרים של הארגונים שציינת אני ממש אודה לך:) פשוט הייתי אצל החברים שלי בסנט פטרסבורג, והם בידיוק חזרו מאיזה כנס שנתי של מעריצי מ.כ, אז ממש התרשמתי מהחוויות והתמונות והחלטתי לבדוק אם בארץ יש מועדון מעריצים של מלחמת הכוכבים:) בכל אופן, זה נראה נחמד בהחלט, אני חושבת שאני אבקר כאן לעיתים קרובות:)

ברוכה הבאה

אני אלכס, ברוכה הבאה לפורום מלחמת הכוכבים, מקווה שתאהבי את המקום הקטן שלנו, בזמן האחרון קצת שקט כאן,אבל אני חושב שזה ישתנה בקרוב, שנה טובה

Princess Melody

New member
שנה טובה:)

הי אלכס:) נעים מאד, אני ליאורה (סבטלנה לשעבר:))) אני בטוחה שאוהב את הפורום:) תודה על קבלת הפנים:) שנה טובה גם לך:) יהיה איתך הכח:)

Nogmor

New member
ברוכה הבאה בהחלט!

אה, סוף סוף מישהו שמכיר בעניין הזה של הכוריאוגרפיה\סתם לחימה עם המקלות. בעיקרון, אני עוד מלפני כמה שנים עשיתי את זה אם כמה חברה משועממים: זה. ואני חשבתי על לעשות אחד יותר נורמלי - אולי, מחוץ לבית? צריך אבל אנשים שיסכימו להשתתף.

Princess Melody

New member
רעיון טוב:)

הי, תודה!:) אני הייתי משתתפת, אבל צריך ללמוד את זה קודם:) (מה שהייתי מאד רוצה:))

Nogmor

New member
אין שום דבר ללמוד -

רק צריך רצון להפגש ומסדרים ומתרגלים כוריאוגרפיה בדיוק בשעה\שעתיים. (שיעמם לי בצבא וממש הכנתי תרגיל שלם עם עוד אחד ששירת איתי...)

למעלה