היי אני חדשה

flame101

New member
היי אני חדשה

קוראים לי אולגה, אני בת 18 - פחות מחודש בפילדלפיה אולי יש אנשים שגרים שם :) אשמח שתשתפו לגבי התרשמותכם מהמקום, חוויות וכדומה

דנה96

New member
כן אבל

עשית משהו? סדירת את זה איתם איכשהו? חשוב לי לדעת כי פשוט אצלי זה גם יתנגש כנראה..ואשמח לדעת מה אחרים עושים/עשו במקרים כאלה..אם יש לך מה לחלוק איתי אז בבקשה :] את יכולה לשלוח גם מסר..

kit k@t

New member
פעם גרתי שם (שירן...!)...

איפה את גרה? ולמה את שם בכלל? קאט

flame101

New member
עברתי לשם בגלל ההורים

האמת היא אני לא יודעת למה הם בחרו דווקא בפילדלפיה, אבל בכל מקרה אני כאן רק איזה 20 יום, עדיין לא ממש ראיתי הכל אם בא לך לספר לי איך התרשמת מהמקום אני מאוד אשמח :) אני מניחה אולי שהסיבה שההורים שלי בחרו בו זה כי יש פה מגוון רחב של מוסדות לימוד , ואני עוד מעט צריכה כבר להגיש בקשות לכל מיני קולג'ים ואוניברסיאות למינהן, שזו גם הולכת להיות בעיה. לפעמים נראה כאילו עדיף ותהיה פחות בחירה :) תודה מראש

kit k@t

New member
מגניב

םילי היא עיר מדהימה. המון מקומות ללכת אליהם, תרבות נהדרת, חנויות שוות... אבל, החורף קשה וקר, ואם את מתכוונת ליסוע באוטובוסים את תביני למה שנאתי את החורף היחיד שביליתי בפילי... אבל אלו דברים שמתרגלים אליהם, וזה באמת של כזה נורא... יש פיצה ממש מדהימה בסאות' סטריט, אני מאד ממליצה, חוצמזה דאנקן דונאטס זה טעים לפעמים, ויש עוד מוני מקומות שווים... מה את מחפשת? קאט

flame101

New member
אמממ....

האמת היא שכרגע אני די כבולה לבית, כי קודם כל אין לי רשיון, וטרם גם הספקתי להכיר אנשים שעימם אני אוכל לבלות בכל מיני מקומות., בקרוב מאוד, אפילו השבוע אני מתכוונת לגשת לתיאוריה, לפרמיט איך שהם קוראים לזה כאן, ואז לחכות שאבא שלי ישחזר את הרשיון שלי בטסט (היום הוא עבר את הפרמיט :):) ) ואז הוא ילמד אותי לנהוג. בכלל זה ממש נורא איך שזה מתנהל פה, פשוט כל אחד יכול להוציא רשיון ותוך כלום זמן :) מצד אחד זה מגניב ומצד שני זה נורא כי אנשים לא מוכשרים מספיק וחסרי ידע נמצאים בכבישים, בכלל התנועה פה זוועתית, בארץ היא הרבה יותר נחמדה ומסודרת, להסתכל פה על צומת זה לצאת מדעתך! עוד לא ראיתי דבר כזה שניתן לנסוע באור אדום, לא משנה אם זה ימינה או שמאלה חחחחח זה חירפן אותי חח. בכל מקרה אני מקווה שיהיה לי אוטו אני אצא לסרוק את האיזור. את הדונאט כבר טעמתי, וואי כמה שזה משמין בטח חחח ובכלל מאוד הייתי רוצה קצת לסייר בחנויות של בגדים ככה להתעדכן מה הולך , מה לא? מכירים וכדומה, אולי את מכירה... אני לא מחפשת מותגים ויוקרה כן? תודה רבה :)

kit k@t

New member
פילי זה לחלוטין לא מדגם מייצג של

שאר ארה"ב... הנהגים זוועתיים... ליסוע בתחבורה ציבורית זה ממש לא נורא שם... באמת נוח לחוטין, אז תלכי לאתר שלהם SEPTA.COM ותבררי לאן את רוצה ללכת. ולגבי רישיון הנהיגה, תתפלאי, אבל בארה"ב הנהגים הרבה הרבה יותר טובים ורגועים מבארץ... אבל שוב, פילי זה לא מדגם מייצג! לגבי שופינג. סאות' סטריט זה מקום מצוין לקניות, קצת כמו שנקים בארץ, והחנויות פתוחות ממש מאוחר לפעמים... חוצמזה יש את הגלרי (זו תחנת רכבת במרכז העיר), וזה קניון גדול עם הרבה חנויות ומקומות נחמדים. פילי עיר מדהימה, ואני מתגעגעת אליה כל הזמן... תהני :) קאט

StasAshdod

New member
איך זה שקל להוציא רשיון

בסדר קל לקבל פירמיט, אבל כמה זמן צריך לחכות עד לטסט יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא פשוט בא לי לצעוק, כמו התקף לב איטי.

StasAshdod

New member
אני צריך להחזיק אותו 9 חודשים

אסור לי לנהוג לבד
ולחשוב שבקליפורניה הייתי צריך להחזיק אותו 6 חודשים ועכשיו פה בורגיניה אני צריך עוד 3.

StasAshdod

New member
שאלת המיליון מי זה שבועות כבר.

אך! אני הייתי אומר, הורים. ואני מבין אותם פה שניהם עובדים, שם רק אבא שלי עבד :-|. אבל אני רוצה ללמוד ב - Cali Cali Love והם אמרו שאם אני יתקבל, אז הם יכסו הוצאות לימוד. אאאאאאאאאאאא קליפורניה!!!!!!!!!!!!

למעלה