היי אני חדשה...

noa144

New member
היי אני חדשה...

סתם ראיתי את הפורום הזה וזה התאים בדיוק למשהו שחשבתי עליו אתמול... יצאתי עם חברים- יום שישי... כרגיל... והתחלנו לדבר עם כמה אממ... עולים חדשים, לא ממש ידוע לי המונח הנכון אבל פשוט כמה בנים מצרפת, ארה"ב ודרום אמריקה, בערך חמישה בנים והם היו מאוד נחמדים, והם סיפרו שהם באו לארץ בשביל לשרת בצבא. זה נשמע לי כל כך מופרך הדבר הזה- לעזוב את פריז בשביל לבוא לירושלים.... במיוחד כשאמרתי לו שהחלום שלי אחרי הצבא זה לעבור לגור בפריז וללמוד שם. נכון שכל עיר והקסם שלה, אבל בכל זאת... פריז.... ואל תגידו אנטישמיות ומאות מוסלמים שונאי ישראל- כי גם כאן לא חסר. סתם... לא יודעת למה אני כותבת את זה, ולמה פה... זה פשוט מצחיק איך הדשא של השכן תמיד ירוק יותר חח :) מי שגר בחו"ל בפורום הזה, איפה אתם הייתם מעדיפים?... לא יודעת מה יש לי באחרונה אני מרגישה שאני אתן הכל בשביל לגור באירופה ולא כאן- אולי זה סתם לחץ טרום צבאי או משהו כזה... =\ אשמח לתגובות :)

ציקהלה

New member
עזבי את האנטישמים

חרא של בני אדם, אין כמות גדולה של חרא בריכוז כזה בישראל. תקנו אותי אם אני טועה

noa144

New member
את טועה...

בלי הכללות זה סתם טיפשי... הייתי בפריז בערך 4 פעמים ואני טסה שוב ביום שישי וכולם היו כל כך נחמדים אליי שזה פשוט עוול לקרוא לצרפתים רחא של עם... ברור שיש כאלה אנטיפתים, כמו בכל מקום... מספיק שאני נוסעת פה באוטובוס והנהג מתייחס אליי כמו לזבל.... גם כאןלא חסר.

ציקהלה

New member
יש לי בולבול

את טועה... למרות שהנהג סתם מיתיחס אלייך כמו זבל הוא לא ידרוס אותך וימשיך... או איך שישו אמר "לפחות איכפת לנו אם מישהו טובע" הצרפתים ידועים בזה שהכנסת האורחים לשהם לא בשמים. משטף בצערך לקראת הנסיעה.

yamit1990

New member
זה באמת נכון

לפחות לנו אכפת ואנחנו לא אנטיפטיים. אני שונאת שמנסים תמיד להוציא את הישראלים כחרא של עם,שזה ממש לא נכון..

ROLARS

New member
אגב הצרפתים לא מתקלחים רק

כשהם באים לארץ הם לומדים להתקלח וזה בגלל שיש לי חברה שהייתה גרה שם חצי מהחיים שלה והיא יודעת

lol lypop

New member
אממ..אני גרה בקנדה

וגרתי בצרפת כמה שנים...הייתי מעדיפה את אמריקה הצפונית על אירופה בהחלט..ובאופן כללי אני חושבת שחו"ל יותר טוב.

yamit1990

New member
תמיד חושבים ככה.

אבל אחרי שמגלים שזה לא ככה רוצים לחזור. נגיד אני,תמיד אמרתי שאני רוצה לגור באירופה כי החיים פה הרבה יותר טובים,אבל עכשיו,כשאני גרה בגרמניה,אני רק רוצה לחזור לארץ. וזה לא שרע לי פה,פשוט רק עכשיו אני מבינה כמה אני אוהבת את ישראל וכמה לא הערכתי אותה בארץ.

kiitapahaa

New member
מבין מה את אומרת!

גם אני כזה... ברגע שיהיה לי ההזדמנות אני יעבור לגור בשבדיה, או באחת מארצות סקנדינביה. נראה לי שיהיה כל כך כיף שם, בניגוד לפה :< הדבר היחידי שאני לא מבין זה למה פריז? למה להחליף מדינה ים תיכונית במדינה ים תיכונית אחרת? :\ צרפת מדינה מאעפנה אם את שואלת אותי. לא מבין מה את מוצאת בהם..

תכף 5 שנים בנורווגיה

טוב לי פה, יש לי חברים, לא שומעים עלי שאני לא מפה, ואם אני אומר שאני ישראלי אומרים "וואו, חשבתי שאתה מהחוף המערבי, לא שומעים עליך! אפילו לא 5 שנים אתה אומר? וואו!" that being said אני מרגיש בארץ הרבה יותר בבית מאשר כאן.

kiitapahaa

New member
אז למה שלא תחזור?

דרך אגב נחמד לשמוע שזה אפשרי לסגל לעצמך מבטא נורבגי כי שמעתי שזה קשה ביותר.

אין לי כוונה לחיות כאן את שארית ימי

אבל בינתיים אני לומד באוניברסיטה

למעלה