היי אני חדשה:)

Misanthropic

New member
היי אני חדשה:)

שלום אני חדשה פה. אל תישמו לב לכינוי אני רשומה פה ממזמן ואני לא יודעת איך לשנות אותו:( אני מאוד אוהבת רומח הדרקון:)I פעם ראיתי בבלוג של מישהו תמונות של זה וזה נראה מגניב והוא נתן לי לקרוא:) זה נורא מעניין ואני בכלל אוהבת פנטזיה. אני אמילי בת 15 מרמת גן:) איך קוראים לכם?:) אשמח להכיר אנשים שאוהבים את הספר הזה כמוני:)

יוסהההף

New member
טוב, אז גם אני ארשום (עוד../images/Emo3.gif) הודעה

כאן.. היי גם אני חדש.. התחלתי לקרוא את הסדרה לא מזמן.. אני בספר הראשון
עלוב יחסית לכולם פה אני יודע אבל לא נורא
מקווה להשתלב.. (=

Misanthropic

New member
היי:)

איך קוראים לך?:) לא נורא אתה תקרא עוד ספרים ויהיה לך עוד יותר מעניין אבל מה שמבאס בינתיים זה שבטח כולם עושים לך ספויילרים. יש לפורום שלכם מפגש? אני בישראבלוג. גם הם עושים מפגש?:0

יוסהההף

New member
היי אמילי..

מממ.. תקראי לי.. אבי!
עושים לי ספוילרים? ממ.. ההודעה הראשונה שכתבתי כאן הייתה אתמול אבל צודקת, זה באמת קצת מעצבן לדעת מה יהיה בהמשך.. גם אני בן 15! (= בכיתה י'.. קראתי פה ויש מפגש לדעתי מתישהו.. אבל ממש אין לי מושג
בכל זאת שיהיה לך שבת שלום

Misanthropic

New member
גם לך

אה אבל אני בכיתה ט לא נורא:) אם מישהו יודע אז שיגיד לי כיא ני ממש מעוניינת לפגוש מישהו ולדבר עם אנשים שקוראים את הספר הזה:)

crysania

New member
לעזאזל איתכם!!!! המפגש בשבועות

כמה פעמים כבר אפשר לאמר את זה? ואף אחד עדיין לא יודע. אוקיי.. יש מפגש באזריעלי בשבועות (1 ו2 ל6).. אין שעה .. כי אף אחד לא רוצה לקבוע

Misanthropic

New member
מאגניב:)

אז אפשר ביום שישי אני חושבת שזה יוצא ב-2.6? בבקשה ההורים שלי ארגנו איזהשהו טיול כזה ביום הראשון של שבועות. ועוד שאלה יש פה איפהשהו תמונות של האנשים שבפורום? אם המפגש יהיה ביום שישי אני אבוא ואני אראה את כולכם:)

למעלה