היי אני חדשה היי אני חדשה בת 8 אני אחות של מורן ושירי אני מקווה שאצליח להתחבר
ה הבוני New member 18/5/06 #1 היי אני חדשה היי אני חדשה בת 8 אני אחות של מורן ושירי אני מקווה שאצליח להתחבר
T The Spongebob Girl New member 18/5/06 #2 חמודהה ../images/Emo24.gif זאת סוניה ידידה\חברה\מכרה\ whatever של שירי אני ראיתי אותך אז בהופעה בסוף מרץ איזו חמודה את
חמודהה ../images/Emo24.gif זאת סוניה ידידה\חברה\מכרה\ whatever של שירי אני ראיתי אותך אז בהופעה בסוף מרץ איזו חמודה את
N NYMets Man New member 18/5/06 #6 אגב שירי... את יודעת שמחקרים הוכיחו שחוש ההומור שלי מזיק נפשית ובריאותית לילדים מתחת לגיל 12 (את צריכה לראות את בני דודים שלי...) אבל במחשבה שניה היא חיה איתך 8 שנים אז זה מתקזז בטח
אגב שירי... את יודעת שמחקרים הוכיחו שחוש ההומור שלי מזיק נפשית ובריאותית לילדים מתחת לגיל 12 (את צריכה לראות את בני דודים שלי...) אבל במחשבה שניה היא חיה איתך 8 שנים אז זה מתקזז בטח
L LuNa MaJnUnA New member 18/5/06 #7 ../images/Emo6.gif ומסיבה מסוימת באנגלית.. We were on the floor for like an hour... chek (?) what she did on 172 with myyyy nickname...
../images/Emo6.gif ומסיבה מסוימת באנגלית.. We were on the floor for like an hour... chek (?) what she did on 172 with myyyy nickname...