היי אני חדשה

sophie nevou

New member
היי אני חדשה

שלום לכולם אחרי קריאה מחודשת של כל הסידרה כרגע סיימתי את החמישיש אני בטוחה במאה אחוזים שסנייפ לא בוגד מקווה שלא דיברתם דווקא על מה שאני הולכת לכתוב קודם כל סנייפ במפורשות אמר להארי :זה לא עניינך מה שאדון האופל אומר לאוכלי המוות שלו ואז הארי אמר נכון זה עניינך וסנייפ אמר כן זה ענייני כלומר זה תפקידו במסדר לגלות מה ההוראות שאוכלי המוות מקבלים עוד דבר סנייפ תמיד קורא לוולדי אדון האופל וכך קוראים לו אוכלי המוות שלו סבירתי בעניין שסנייפ מנסה בכל כוחו להשתלב בין אוכלי המוות עוד דבר אחד סנייפ אמר להארי שרק מליט הכרה מעולה יכול לעמוד מול אדון האופל ולשקר לו וסיריוס אמר שסנייפ הוא מליט הכרה מעולה... זה הדברים עליהם אני מתבססת סנייפ הוא לא בוגד!!!

קודם כל

ברוכה הבאה. ומצטערתצ אבל היו כל כך הרבה שירשורים בנושא. שהנושא נטחן מכל הצדדים כמעט. וגם אני נוטע לכיוון שסנייפ הוא לא בוגד אך יש משהו שמפריע לי. וולדי הוא מליט ההכרה הכי טוב שקיים עד היום. סנייפ לא יכל לשקר לו. אז זו דיי בעיה.

sophie nevou

New member
מצטערת שהנושא נטחן

אבל אולי סנייפ משתווה לוולדי ביכולתו להליט הכרה וכן יכול לשקר בנוכחותו... הרי הוא בעצמו אמר להארי בספר החמישי שיש אפשרות אם אתה מליט הכרה מעולה לשקר בנוכחותו של וולדמורט

ToryMaster

New member
מתי זה נאמר?

כלומר, ידוע שוולדמורט מבאר הכרה [לא מליט] וסביר שאפילו טוב, אבל לא נאמר שהוא הכי טוב שקיים. חוץ מזה, אנחנו יודעים שסנייפ עצמו הוא מליט הכרה מוכשר, אחרת דמבלדור לא היה מבקש ממנו ללמד את הארי, נכון?

אלאסטור

New member
בספר השישי

סנייפ אומר לבלטריקס, שהוא לא יכול היה לשקר לאדון האופל גם אם רצה בכך, מכיוון שהוא (וולדמורט) מבאר ההכרה המוכשר ביותר בתולדות העולם.

2 Mיכל

New member
ברור, כי הוא דיבר עם בלטריקס..

ציפית שהוא יגיד לה "אני לא מרגל, אבל אם הייתי רוצה הייתי מצליח לשקר לאדון האופל בלי שהוא ישים לב"?

מרי15

New member
זה לא נאמר במילים האלה אבל זה

נאמר ע"י דמבלדור.... "וולדמורט הוא מבאר הכרה מעולה"

מרי15

New member
אוקיי ובקשר לסנייפ...

אני עדיין מאמינה שלמרות כל ההוכחות נגדו, הוא "בצד של הטובים"... למה העבודה שהוא מליט הכרה מעולה צריכה לפנות נגדו?

sophie nevou

New member
זה נאמר...

בספר החמישי באחד השיעורים של סנייפ עם הארי הרגע סיימתי את הספר אין לי כח לחפש שוב...

black robe

New member
דווקא כן נאמר שוולדמורט מליט../images/Emo63.gif

הכרה. דמבלדור שאל את הארי בספר השישי אם הצלקת שלו עדיין כואבת לו, אז הוא אמר לו שלא, ודמבלדור הסביר לו את התופעה בזה שוולדמורט התחיל להליט הכרה על הארי כדי שהארי לא יוכל לחדור אל תוך מחשבותיו ולראות כל מיני דברים שהוא עושה או מתכנן לעשות. אז כן נאמר שוולדמורט מליט הכרה, אישית אני חושבת שכל מליט הכרה הוא בעצם מבאר הכרה, כי אם יש לו כוח לבאר הכרה, אז למה שלא יהיה לו כוח להליט הכרה? ואם כבר וולדמורט מבאר ומליט הכרה, את חושבת שהוא לא יהיה בזה הכי טוב שבעולם? ז"א, קוסם אופל ברמה שלו, שעשה הורקרוקסים! לא יהיה מליט ומבאר הכרה מעולה? או הכי טוב שקיים? נראלי שזה משהו הגיוני.

שומו

New member
סנייפ רע.

הוא נתן לאמברידג' את הוריטסרום עבור הארי אע"פ שהוא ידע שהארי הוא מקור מידע ענק.

black robe

New member
נדמה לי בפרק "הנבואה האבודה"../images/Emo63.gif

מתי שהארי ודמבלדור דיברו (או יותר נכון: הארי צעק ודמבלדור דיבר) במשרד של דמבלדור.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
../images/Emo6.gifאחי, תקרא שוב את הספר../images/Emo141.gif

אם יש לך כח

אלאסטור

New member
ברוכה הבאה!

גם אני די נוטה לחשוב שסנייפ לא בוגד, אבל הקטע הוא, שרולינג דאגה להשאיר הכל פתוח, ולא השאירה הוכחות ברורות, כי תמיד אפשר להגיד שסנייפ שיקר.

למעלה