היי אני חדשה!! קוראים לי יובל אני בת 14
ל ליאתי love מאיה New member 24/4/06 #5 ברוכה הבאה מאמי אני ליאת בת 17 וחצי תהני המון ולכל המשרשרים הפוך חח תלמדו לשרשר אחד כותב לשני ברוכה הבאה מה הקשר?! תכתבו תגובה ליובל לא לאחרים...
ברוכה הבאה מאמי אני ליאת בת 17 וחצי תהני המון ולכל המשרשרים הפוך חח תלמדו לשרשר אחד כותב לשני ברוכה הבאה מה הקשר?! תכתבו תגובה ליובל לא לאחרים...
S SHIRANF New member 24/4/06 #8 ../images/Emo205.gif היי יובל.. ברוכה הבאה אני שירן בת 18 מחיפה.. תהני פה מותק.. ויש לך שם מהממממממממם.. =)
../images/Emo205.gif היי יובל.. ברוכה הבאה אני שירן בת 18 מחיפה.. תהני פה מותק.. ויש לך שם מהממממממממם.. =)
S sivan1207 New member 24/4/06 #11 ../images/Emo108.gif חנצוק חחחח יא כורדית כרגע היא אמרהההה לשתמדו לשרשר חחחחחחחחחחחחח ואת משרשרת לשירן??? ברוכה הבאה חחחחחחחחחח כפרה עלייך כורדית יפה שלי
../images/Emo108.gif חנצוק חחחח יא כורדית כרגע היא אמרהההה לשתמדו לשרשר חחחחחחחחחחחחח ואת משרשרת לשירן??? ברוכה הבאה חחחחחחחחחח כפרה עלייך כורדית יפה שלי
S sivan1207 New member 24/4/06 #10 ../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירן את סתומה אש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברוכה הבאה יובל..
../images/Emo108.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שירן את סתומה אש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברוכה הבאה יובל..