היי אני חדשה :)

עופרי ג

New member
היי אני חדשה :)

אוקיי, אז הכותרת אומרת הכל:) קוראים לי עופרי ואני חדשה פה, בת 16 מקרית חיים, חיפה. אני מעריצה את לירז בצורה מטורפת! אני לא יכולה לתאר כמה בכלל! אבל עכשיו כשאני קוראת פה, אני מעריצה גם אתכם! ארתור וכל השאר- זאת באמת לירז שמגיבה פה?! באמת פגשתם אותה?! איך עושים את זה?! אני רוצה גם! זה סוג של חלום שלי!!!!! מעכשיו אני כאן קבוע! אוהבת את כולכם

mic22

New member
היי עופרי ../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
אני מיכל
ספרי קצת על עצמך.. שיר אהוב של לירז, איפה פעם ראשונה שמעת עליה וממתי את אוהבת אותה, איזה עוד אמנים את אוהבת?

עופרי ג

New member
למיכל :)

אוקיי.. אזז.. בעיקרון, תמיד פחדתי מהסרט "סוף העולם שמאלה" כי אמרו שיש שם דברים לא יפים =\ אבל מאז שראיתי את לירז באלופה , פשוט התאהבתי בה! היא נראת בן אדם טוב כל כך! טהורה כזאת! והיא יפה כל כך! ובגלל זה קנו לי את הדיסק הראשון שלה, קצת באיחור אבל לא נורא, ליומולדת שלי! שהייתה שבוע שעבר... חוץ מלירז שאני אוהבת המון, אני אוהבת גם קצת את הדר עוזרי.. יותר נכון גרמו לי לאהוב אותה! כל הזמן אמרו לי שאני דומה לה, עד שהתחלתי לחבב אותה וזהו:) עכשיו את- איפה פגשת את לירז? ואיך הגעת לזה?

mic22

New member
../images/Emo13.gif

פגשתי אותה פעם ראשונה בהופעה בניצנים, ומאז עוד כמה פעמים בהופעות

RTur

New member
היי עופרי ../images/Emo13.gif

אז קודם כל - ברוכה הבאה
זאת באמת לירז שמגיבה פה את יכולה להיות בטוחה.. וכן, באמת פגשנו אותה כמה פעמים.. נכון לעכשיו הדרך היחידה שאת יכולה לפגוש אותה היא בהצגה "ברנשים וחתיכות" בתיאטרון בית לסין בת"א.. אחרי שההצגה מסתיימת פשוט תצאי החוצה ואל תלכי הבייתה ולירז יוצאת בערך אחרי 15-20 דקות.. עוד דרך לפגוש אותה היא ללכת לסט הצילומים של "האלופה" אבל זה יותר קשה לביצוע כי גם צריך קשרים טובים כדי לקבל אישור כניסה לשם וגם להגיע לשם זאת בעיה גדולה כי הסט נמצא באולפני ג.ג בנווה אילן שזה ליד ירושלים.. כשיצא הדיסק השני שלה תוכלי לפגוש אותה בהופעות.. תהני פה

עופרי ג

New member
../images/Emo39.gif

מגניבבבבבב
מה זה יוצאת אחרי 20 דקות? כאילו, אבל איך הגעתם אליה עד להגיד לה שלום ושהיא יודעת כבר את השמות שלכם? היא לא עם אבטחה או משהו כזה? ומתי יוצא הדיסק השני? אוי אני כל כך אוהבת אותה!!

RTur

New member
חחחחח אבטחה.. ../images/Emo6.gif

אז ככה.. שאלת 700 שאלות בשאלה אחת אז אני אנסה לענות.. 1) השאלה: מה זה יוצאת אחרי 20 דקות? תשובה: אחרי שמסתיימת הצגה, השחקנים יוצאים החוצה כדי להגיע הבייתה.. את לא מצפה מהם לגור בתיאטרון נכון?
אז הם מתארגנים ויוצאים החוצה ואת יכולה לתפוס אותם לכמה דקות שיחה אם בא לך.. 2) השאלה: כאילו, אבל איך הגעתם אליה עד להגיד לה שלום ושהיא יודעת כבר את השמות שלכם? תשובה: קודם כל, היא כותבת בפורום וגם אם היא לא כותבת היא קוראת פה אז היא מכירה את האנשים (היא כותבת עוד מאז ימי הקומונה..) - עכשיו אני לא יודע אם היא קוראת פה באותה תדירות כמו פעם כי היא בקושי נושמת אבל ככה זה היה פעם. חוץ מזה, שאחרי שהולכים להופעות, צילומים לתוכניות, הצגות, אירוחים שהיא משתתפת בהם ומדברים איתה אז היא זוכרת אנשים.. היא לא סנילית חח
3) השאלה: היא לא עם אבטחה או משהו כזה? תשובה: לא חחח
4) השאלה: ומתי יוצא הדיסק השני? התשובה: לא ידוע כרגע.. אבל בטוח לא בחצי שנה הקרובה כי היא בצילומים של "האלופה"..

A t z a

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif../images/Emo80.gif

אני דנה
תשארי פה
!

למעלה