היי אני חדשה!

poison666

New member
היי אני חדשה!

אני שיר ואני מתה על הלהקה..הודות להם הכרתי מלא מוזיקה טובה ולהקות דומות טובות לא פחות וחיבת להתוודות שבזכותם אני שומעת רק מוזיקה איכותית..לא לשמוע יותר מוזיקה שטחית(פופ/ישראלי וכו' וכו') אני חיבת להם ת'חיים שלי עד כמה שזה יישמע לכם מוזר אבל זה כל כך נכון! כל כך שמחתי לראות לפני כמה שבועות בערך שבאמטיוי שמו וויש ליסט של הים..ואני כמעט מתעלפת בכל פעם שיש קליפ בויאייץ1 או באמטיוי..במיוחד אם זה ווינגס..בגלל שבזכותו התחלתי לאהוב אותם בערך לפני 7-8 חודשים.. thank god for that! אני אשמח מאוד להכיר ולדבר עם כולם פה..ואגב אני ממש מקוה שהם יבואו להופיע בישראל..אגב אם יש למישו כאן מושג אם זה הולך לקרות ואני לא יודעת..בבקשה תעדכנו אותי..תודה רבה! נ.ב אני ממש שמחה גם שיש להים פורום ישראלי..מגיע להם!! וסתם שאלה לכולם..איזה שיר שמעתם בפעם הראשונה שהתחלתם ממש לאהוב את הים?ואל תענו שיש כבר שרשור כזה או משו.. אני שמעתי(או יותר נכון ראיתי)את ווינגס וממנו הכל התחיל אבל אז שקניתי דיסק ראשון את רייזורבלייד רומנס שמעתי את ג'וין מי ונזכרתי שאני מכירה את השיר הזה..אבל אז חשבתי שזה סתם שיר להיט חולף אבל כיום זה אחד השירים האהובים עליי..חח טוב יאללה אני אחזור אח"כ בביי..

Sim§ MaN

New member
ברוכית../images/Emo13.gif../images/Emo189.gif

אני ישי, בעלו של ווילה. <:

../images/Emo210.gifברוכה הבאה ^^

אני ענבל, בת 12, מחור לייד רחובות
. ואני כבר פתחתי שירשור כזה
, את מוזמנת לפתוח ולראות (הוא נמצא בקישורים של הפורום בקטגוריה "נוסטלגיה").... אני הכרתי את הלהקה המצויינת הזאת בזכות MTV, כי שם ראיתי את "ווינגס אוף א באטרפליי"
.

crazy cottage

New member
שאלום לך../images/Emo163.gif

אני קרן/קוטג
והתחלתי לשמוע אותם מBABL ^^

poison666

New member
ישי..טוב שאתה מחובר למציאות חח;)

ותודה ענבל וקרן..על שעניתם:) מי ראה אתמול את הווישליסט גות' באמטיוי?הים היו מקום ראשון כמו שמגיע להם!

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif העיי.

אעני שעני ואעני בעת 15.
תהעני ^^

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני ענבלירון
חשוב לקרוא את תקנון הפורום. עכשיו לשאלה שלך: הכרתי את HIM דרך הופעה, לא דרך שיר ספציפי. אבל אני מניחה ש Gone With The Sin כי זה היה השיר הראשון בהופעה הזאת [אאל"ט].

poison666

New member
הופעה??בלייב כאילו או ממחשב או משו?

ואני אקרא ת'תקנון תודה..:)

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif במחשב../images/Emo3.gif

הלוואי שבלייב [זה עוד יקרה... מתישהו, אבל יקרה.]

cuddles236

New member
חח גם אני חדשה :)

שלום אנשים, איזה כיף שיש ללהקה הזו פורום.. אני לא ממש כותבת בפורומים, הגיע הזמן להתחיל. הם להקה מעולה, אני ממש אוהבת את buried alive by love וlose you tonight

pearly1

New member
שאאלום

ואני הראשונה שמגיבה לך((:), איזה אושר. וכמו שראית בהודעה ששלחתי לפני דקה, אני שי:) השתלבות נעימה גם לך^^

pearly1

New member
האיייייייייייייייייי

התלהבתי.. בכל מקרה אני שי[[:, ואני משועממת. השיר הראשון של HIM ששמעתי היה Right Here In My Arms, כי הוא היה הראשון שהופיע באימיול לפני כמה שנה בערך. השתלבות נעימה^^

למעלה