היי אני חדשה...

marinush100

New member
היי אני חדשה...

ושמתי לב שיורדים פה על פאקצות והכל... למה? מה הפאקצות עשו לכםם?! רק ככי הן אוהבות ורוד וכאלה הן פאקצות? טוף לא משנה לא באלי להתחיל פה ריב או משהו כזה... טוף אני מוסיפה פה אים את פאצקה או לא סבבה? 1. חולה על ורוד 2. כותבת בכתב אותיות באנגלית, מספרים וסימנים (ה** 23NN?) 3. שונאת את כל מי שחנון 4. חולה על בגדים 5. חולה על דברים חמודים כמו דובונים פרחים וכ'ו 6. מדברת בסלנג 7. אים בכל משפט שלך מופיעה המילה כאילו פעם אחת לפחות אים חמש מהעובדות נכונות לגביך אז את פאקצה/סנובה

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif את קצת סוטרת את עצמך

כיאילו את קודם אומרת שלא יפה לרדת על פקאצות, את אומרת שבנות שאוהבות ורוד וכאלה לא חייבות להיות פקאצות, ובסוף את מגדירה את הפקאצות בתור כל הדברים האלה.. (מקווה שאני מובנתXD) ואם את לא אוהבת שיורדים על פקאצות למה את מצטרפת? ברוכה הבאה בכל מיקרה ואגב 99 אחוז מהאנשים שאני מכירה מדברים בסלנג (כולל את, "לא בא לי" ו"חולה על" זה סלנג) ואומרים כיאילו לפחות פעם במשפט, זה לא באמת קשור ללהיות פקאצה, זאת רק סטיגמה

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo45.gif למרות שאני לא..

אבל יכולה להיות אחת שכל יום הולכת לקניון לקנות בגדים שחורים אבל ורוד היא לא סובלת.. הלא כן?

victoria777

New member
זאת אפשרות

אבל כאמור-התמכרות לשופינג לא בהכרח מעידה על כך שמישהי פקאצה.לפקאצה יש התמכרות לשופינג בצירוף עוד מספר תכונות.

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif גם נכון

אבל פעם בזמן שנסעתי על אופניים חשבתי על התאוריה הזאת ומאז הייתי חייבת לפלוטאותה

xtina 4 ever

New member
טיפשה...את סותרת את עצמך!!

בהתחלה את רושמת "רק ככי הן אוהבות ורוד וכאלה הן פאקצות?" ואחר כך בעובדות הדפוקות שלך רשמת "1. חולה על ורוד" תחשבי על מה שאמרת

Press Here

New member
לא מבינה אותך../images/Emo3.gif

קודם את אומרת שלא יפה לרדת על פקאצות וזה לא יפה להדביק תוויות אח"כ את מחזקת את העניין של הסטריאוטיפים שפקאצות כאלה וכאלה...

orush15y

New member
יש לי תשובה לזה..

למה? מה הפאקצות עשו לכםם?! רק ככי הן אוהבות ורוד וכאלה הן פאקצות? להגיד לך מה הפקאצות עשו לי? כי זאת תיהיה רשימה מאוד ארוכה! שמתחילה בזה שהם ירדו עלי, ונגמרת בזה שהם התחילו איתי מכות... וזה לא זה שהם אוהבות ורוד! יש לי הרבה חברות שאוהבות ורוד והם לא פאקצות! זה ההתנהגות, הדיבור, והלבוש שפשוט דוחה אותי!

dairy milk

New member
הממ, סליחה.

אני אוהבת דובונים ופרחים, ואני לא חושבת שזה פאקאצי -_-

למעלה