היי! אני חדשה..

היי! אני חדשה..

אני אומנם רק בת 15 אבל, יצא לי אתמול לראות משחק של פוטבול אמיתי של BC LIONS... אני גרה בקנדה
אמממ אני מוכנה לעלות כמה תמונות.. אבל הם לא משהו...בכל אופן, תוך כדי המשחק למדתי את החוקים של הפוטבול.. אז, אני גם יכולה להצטרף לכאן..
קרן

Yo-man

New member
ברוכה הבאה, קרן ../images/Emo24.gif

שמחים לארח אותך. מעטים פה מכירים את הליגה הקנדית, אבל אני בטוח שעם הזמן נמצא הרבה מכנים משותפים. את יודעת שבעוד כמה דקות מתחילים המשחקים של ה-NFL להיום, נכון ? אם את צריכה הבהרות, דעות או סתם לחלוק חוויות - אנחנו כאן.

zipfer

New member
ברוכה הבאה!

וואו... סוףסוף מישהוא בגיל שלי שמתעניין בפוטבול.......

zipfer

New member
ישראל.. אני גם מתקרב ל 16..

בערך... עוד חצי שנה פחות או יותר..

abshl

New member
אוקי ואני חשבתי שאני הצעיר פה...

ואני בן 21 אז כמה טוב לגלות שיש עוד אנשים צעירים ממך....

zipfer

New member
וואו....כנראה שטעיתי..

דווקא יש כאן אנשים בגילי...

FootballFan1

New member
אני 14..אני חושב שכדאי לעשות ליגה..

לגילאים שלנו. כמו הליגה בספורטק רק לגילאים נגיד 13 עד 16.. כי אני רוצה לשחק אבל רובכם בפורום גדולים ממני ואני עדיין צעיר בשביל למות אז.... **מישהו תומך?? אם זה לא יעלה אני אפתח הודעה.. ....

פוטבול קנדי זה... מוזר

הם לפני מהלך רצים אחורה לוקחים תנופה ולוקחים ת'סנאפ כזה שהם כבר רצים, כמו בקיקאוף...

חחח מוזר?!

אמממ... הפוטבול בכלל מפורסם בכל צפון אמריקה..
אמממ אם אני לא טועה האמריקאים המציאו אותו.. וקנדה חלק מהאמריקה, למיטב ידיעתי..

zipfer

New member
לדעתי..

זה רעיון גדול והייתי מת שזה יהייה אבל יש כמה בעיות.. הראשונה היא שילדים לא מבינים את המשחק.. הם חושבים שזה רק להיתקע אחד בשני בכל הכוח ויש גם איזה כדור שמסתובב לו איפושהוא על המגרש.. אם יתחילו להסתבך בחוקים יכול להיות שיאבדו עניין.. אבל אפשר לנסות... השנייה זה שצריך מישהוא שיאמן את הצעירים.. מישהוא מבוגר שמוכן לתרום מזמנו בלי תשלום... זה בעייה גם... שופטים זו לא בעייה רצינית כי אפשר לשחק גם בלי.. ביטוח תיהייה בעייה גדולה.. עוד בעייה זה הרצינות של המשתתפים כלפי האימונים והמשחק בכלל... אבל זה תמיד ישאר אז אין מה לעשות... בקיצור.. רעיון ענק אבל כמו שהוא גדול ככה הוא קשה לביצוע..

למעלה