היי אני חדשה וקוראים לי אליה
ג ג ב ש ו ש New member 31/10/05 #2 שלום אליו'ש../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif שם יפה אני גבי נעים מאוד התמכרות נעימה והמהירה נא לקרוא את התקנון
שלום אליו'ש../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif שם יפה אני גבי נעים מאוד התמכרות נעימה והמהירה נא לקרוא את התקנון
ה הילה עם שלם בנשמה New member 31/10/05 #3 ברוכה הבאה אליה =) אני טל השתלבות נעימה ומהירה ו.. אני בוהה בנינה יותר! 1348 פעמים חהחהחחה
מ מאמיייייייייי New member 31/10/05 #4 היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif *הניק שלך יפה* צרוף מקרים? בכל מקרה, השתלבות נעימה!
א אוהבת את רוני New member 31/10/05 #5 ../images/Emo32.gif יש גלריות! להמ אתם אל מעדכנים? זה ממש מעצבן! אני רואה שיש לכם תמונות מהשיר שלנו, למה לא לשים?
../images/Emo32.gif יש גלריות! להמ אתם אל מעדכנים? זה ממש מעצבן! אני רואה שיש לכם תמונות מהשיר שלנו, למה לא לשים?
א אטומיק בייגל New member 1/11/05 #6 שלום! =] ../images/Emo187.gif ברוכה הבאה! =] הכינוי שלך לא מתאים, כבר יש לנו מאמי אחת, את צריכה לשנות. סתם, לא.
שלום! =] ../images/Emo187.gif ברוכה הבאה! =] הכינוי שלך לא מתאים, כבר יש לנו מאמי אחת, את צריכה לשנות. סתם, לא.