השלב הבא
פלטות בעזרתן נעשה את ההצללות ומה זה פלטה? פלטה= סדרת גוונים מהכהה לבהיר בעלת 5-7 גוונים בממוצע זה יכול להיות יותר או פחות. פלטות יש בגלריית הפלטות וגם בכל מיני אתרים. וכמובן גם בקובץ. אז אחרי שעשינו בגדים נעשה גם שיער! ונעליים ואביזרים! נכון וזה כמעט באותה שיטה ושוב אם לא מבינים יש מדריכים! והנה סיימנו את הדולי! אבל אם אני רוצה לשים את הדולי שלי שכולם יראו אותה? ולקבל תגובות כדי לשפר? מה אני עושה? קודם כל לפני שאתם שמים את הדולי שלכם איפשהו אתם צריכים קרדיט! זכויות יוצרים...ליוצרי הבייס הפלטה וכו' וכו' וגם אם רק לקחת השראה זה חשוב אז זכרו ק-ר-ד-י-ט לא לשכוח. הדגש|שדח"ם כאן אתם תשימו את הדוליז שלכם! שדח"ם=שרשור דוליז חדשות מסודרות. דולי אחת לשרשור וקרדיט לבייס אלו הם החוקים היחידים שאתם צריכים לזכור בנוגע לשדח"ם. השדח"ם נפתח כל 3 ימים חוץ משבת. והוא מסומן ב-.
נפתח בידי אחת המנהלות או האדומות בלבד. שעוו"ה נראה לי שזה שרשור עזרה ובקשות הדדי. כאן תוכלו לבקש מדריכים,כתובות של אתרים,קרדיט לבייס ועוד. זה לא חייב להיות קשור לנושא דוליז. נפתח בידי המנהלות בלבד. מסומנת ב-
לוח כאן תוכלו להודיע על אתר חדש שפתחתם או על תחרות חדשה או על דברים מהסוג הזה. הלוח נפתח בידי המנהלות בלבד. מסומן ב-
האוף
כאן תוכלו לדבר על כל מה שתרצו בלי שום קשר לדוליז. על החיים,על המבחן שהיה לכן היום וכל דבר שעולה לכן בראש. האוף נפתח בידי המנהלות בלבד.