היי אני חדשה...

שביטוש1

New member
היי אני חדשה...

הרבה פעמים כתבתי הודעה של חדשה אבל לא נכנסתי.. אז עכשיו אני באמת מתכוונת להיות פה.. וללמוד.. חיחיחחי

Little Chiwawa

New member
היי לך!

הנה קבצים עיניינים באלגנים! טוב נו זה תקראי...וזה יבוא בחלקים. אז קודם כל ברוכים הבאים לפורום דוליז 338! הגעתם,מבולבלים? לא מבינים מה לעזאזל הולך כאן!? נכנסת להודעה הנכונה. אז בואו נתחיל משאלת השאלות-מה זה דוליז? קודם כל בשביל הידע הכללי דוליז=רבים דולי-נקבה יחיד דול=זכר יחיד דוליז=בובה וירטואלית שאפשר ליצור בכל תוכנה כמעט החל מהצייר שנמצא במחשב של כולנו או תוכנות גרפיות אחרות-פיינטשופ,פוטושופ ועוד. ואיך מכינים את הדוליז האלה? בשביל ליצור דוליז נתחיל מדבר שנקרא בייס. בייס=גוף עירום שאפשר למצוא בכל אתר שעוסק בדוליז שעליו אנחנו נצייר את הבגדים השיער והאביזרים הנלווים. אתרים שמהם אפשר לקחת בייס נמצאים בקישורי הפורום והנה גם אתר אחד פינקלנד כולם אתרים מומלצים ויפים. יש כל מיני בייסים כך שתוכלו למצוא בדיוק מה שתרצו! אוקיי יש לי בייס מה עכשיו?? עכשיו אתם תציירו קווי מתאר מה זה אתם שואלים? הצורה של הבגד/שיער/אביזר. דוגמא לקו מתאר יש בקובץ. ומה אחרי הקווי מתאר? מצלילים מה זה להצליל? נכון שבבגדים שלכם ובשיער שלכם יש ברק? ובבגדים יש גם כפלים? הרי זה לא נראה כמו בלוק נכון? ככה גם הדוליז שלכן צריכות להיראות. ואיך עושים את זה? בדולי הראשונה לא נצפה שתעשו את זה פרפקט אבל אם הזמן משתפרים אל תדאגו! ואם אתם לא מצליחים בכלל לעשות כפלים וברק בשביל זה קיימים המדריכים שילמדו אותכם איך להצליל. אבל אוי! באיזה צבעים נשתמש? איך מה מו מי?! וזה מעביר אותנו לשלב הבא.

Little Chiwawa

New member
השלב הבא

פלטות בעזרתן נעשה את ההצללות ומה זה פלטה? פלטה= סדרת גוונים מהכהה לבהיר בעלת 5-7 גוונים בממוצע זה יכול להיות יותר או פחות. פלטות יש בגלריית הפלטות וגם בכל מיני אתרים. וכמובן גם בקובץ. אז אחרי שעשינו בגדים נעשה גם שיער! ונעליים ואביזרים! נכון וזה כמעט באותה שיטה ושוב אם לא מבינים יש מדריכים! והנה סיימנו את הדולי! אבל אם אני רוצה לשים את הדולי שלי שכולם יראו אותה? ולקבל תגובות כדי לשפר? מה אני עושה? קודם כל לפני שאתם שמים את הדולי שלכם איפשהו אתם צריכים קרדיט! זכויות יוצרים...ליוצרי הבייס הפלטה וכו' וכו' וגם אם רק לקחת השראה זה חשוב אז זכרו ק-ר-ד-י-ט לא לשכוח. הדגש|שדח"ם כאן אתם תשימו את הדוליז שלכם! שדח"ם=שרשור דוליז חדשות מסודרות. דולי אחת לשרשור וקרדיט לבייס אלו הם החוקים היחידים שאתם צריכים לזכור בנוגע לשדח"ם. השדח"ם נפתח כל 3 ימים חוץ משבת. והוא מסומן ב-.
נפתח בידי אחת המנהלות או האדומות בלבד. שעוו"ה נראה לי שזה שרשור עזרה ובקשות הדדי. כאן תוכלו לבקש מדריכים,כתובות של אתרים,קרדיט לבייס ועוד. זה לא חייב להיות קשור לנושא דוליז. נפתח בידי המנהלות בלבד. מסומנת ב-
לוח כאן תוכלו להודיע על אתר חדש שפתחתם או על תחרות חדשה או על דברים מהסוג הזה. הלוח נפתח בידי המנהלות בלבד. מסומן ב-
האוף
כאן תוכלו לדבר על כל מה שתרצו בלי שום קשר לדוליז. על החיים,על המבחן שהיה לכן היום וכל דבר שעולה לכן בראש. האוף נפתח בידי המנהלות בלבד.

Little Chiwawa

New member
הסוף והקובץ בהודעה הבאה

פינות אל תחשבו שהפורום כזה משעמם ואין בו דברים מעניינים וכייפים. יש לנו כמה וכמה פינות שנפתחות מידי שבוע או חודש. יש דרוש תיאור-אפשר לבקש תיאור להשראה או לדוליז חצי מוכנות וכו'.. יש שפץ ת'דולי-יש דולי שנוצרה עם הספריי הצייר ואתם תשתמשו בדמיון ותתקנו אותה. בואו נשלים-כל אחד עודה חלק אחר ומחברים לדולי שלמה! ויש עוד המון פינות..אני פשוט לא רוצה לעשות פה רשימה.. תחרויות רוצים לפתוח תחרות? שלחו מסר למיכליות-המנהלות תציעו רעיון מאגניב וואו! יש לכם תחרות! הגלריות בואו נשלים-גלריה שנועדה כדי לשים את הדוליז שנוצרו בפינה זו. בייסים משותפים של הפורום-גלריה זו נועדה כדי לשים את הבייסים שנוצרים בפינה צבב"ה שהיא פינה שכל אחד עושה חלק לבייס מחברים ויש לנו בייס של הפורום. דוליז על בייסים של הפורום-גלריה זו נועדה כדי לשים את הדוליז שלכם שנוצרו על בייסים משותפים של בנות הפורום. השראה-גלריה נו נועדה כדי לשים בה כל מיני תמונות השראה וכאלה שבנות חסרות השראה יוכלו להסתכל ולקבל השראה. כבאי"ב-גלריה זו נועדה כדי לשים בה את הפיקסלארטים המשותפים של בנות בפורום שנוצרו בפינה כבאי"ב. פלטות-שם תוכלו למצוא פלטות למינהן לדוליז שלכם. שאר הגלריות שלא הוזכרו היו תחרויות ומפגשים שתוכלו סתם להסתכל ולראות. מאמרים שם תוכלו למצוא כל מיני מדריכים שבנות הפורום יצרו. וזהו..נראה לי..מקווה שעזרתי!

tamaguchi girl

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

שיר (ליטל צ'יואווה) הביאה לך כל מה שאת צריכה לדעת
השתלבות והתמכרות מהירה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני נטלי עודה , בת 11 , מחיפה. טול (
) הוא המאומץ שלי , רק שלי
למה אני חייבת להזכיר את זה בכל הודעה
השתלבות נעימה

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifוכדאי לך להישאר שביט../images/Emo123.gif

יאיי אני לא אהיה עפולאית יחידה!

שביטוש1

New member
ועכשיו גם ממני!!!

חחח.. שיר תודה על החומר.. ליאל את חייבת לעזור לי!! חחח ותודה לכווולןןן...

למעלה