היי, אני חדשה אפשר?
ח חולה על אלחנדרה New member 5/8/05 #2 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif חחח מה השאלה ברור שאפשר עוד מעריצה של קיאניטו אהובנו תהני בפורום
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo95.gif חחח מה השאלה ברור שאפשר עוד מעריצה של קיאניטו אהובנו תהני בפורום
S sunshine116 New member 5/8/05 #3 thank's באתי לפה אחרי ש-brownie s המליצה לי עליו בפורום בנות! אה, וקוראים לי שירה ואני בת 13 מהמרכז.
ח חולה על אלחנדרה New member 5/8/05 #4 נעים מאוד../images/Emo95.gif אני יוליה בת 14(עוד חודש) אממ ראית איזה בסרטים של קיאנו
S sunshine116 New member 5/8/05 #8 בטח שראיתי!../images/Emo3.gif אהבה בחודש נובמבר מטריקס מטריקס רילודד מטריקס רוולושנס ו... זהו. נראה לי. אבל ראיתי עליו מלא תכניות בערוץ !E-את הביוגרפיה של החיים שלו, כל מני תכניות עליו ודברים כאלה... ואני מתה עליו מאז אהבה בחודש נובמבר
בטח שראיתי!../images/Emo3.gif אהבה בחודש נובמבר מטריקס מטריקס רילודד מטריקס רוולושנס ו... זהו. נראה לי. אבל ראיתי עליו מלא תכניות בערוץ !E-את הביוגרפיה של החיים שלו, כל מני תכניות עליו ודברים כאלה... ואני מתה עליו מאז אהבה בחודש נובמבר
A ayana19 New member 7/8/05 #10 ברוכה הבאה !!! ../images/Emo24.gif לפורום של הבן אדם הכי מ=ו=ש=ל=ם בעולםםםם !!!! (לאנוס אותוווו....גרר)
ברוכה הבאה !!! ../images/Emo24.gif לפורום של הבן אדם הכי מ=ו=ש=ל=ם בעולםםםם !!!! (לאנוס אותוווו....גרר)
ר רוקיסטית לנצח 1 New member 9/8/05 #11 אההממממ....למי לא באה לאנוס אותו... אם הייתי גרה עכשיו איפה שהוא גר מזמן הייתי עושה לו דבר מגונה מאוד
אההממממ....למי לא באה לאנוס אותו... אם הייתי גרה עכשיו איפה שהוא גר מזמן הייתי עושה לו דבר מגונה מאוד