היי אני חדשה...

danielle13

New member
היי אני חדשה...

אני התחלתי לראות מגרש ביתי מהעונה הראשונה... ואני רוצה לדעת אם יש מצב שיהיו שידורים חוזרים של העונה השנייה.. כי לא נראה לי שאם אני אתחיל לראות אותה עכשיו אני אבין משהו... ד"א אני דניאל.... בת 14 וחצי.. ויש לי עוד שאלה, העונה השנייה משודרת ביס ויקאנד בקצב שהיא משודרת באר"הב או שזה משהו אחר?

yasminale

New member
בruכה הבאה ותשובות ../images/Emo24.gif

בהתחשב בעובדה שאפילו לא סיימו לשדר את העונה השנייה בערוץ, אני לא חושבת שמתוכננים שידורים חוזרים של העונה השנייה בקרוב, לפחות לא בחודשיים הקרובים. חוץ מזה את מוזמנת להיכנס לפורום הרשמי של יס וויקאנד (קישור למטה), ששם מנהל הערוץ כותב לעיתים קרובות ואני בטוחה שהוא יוכל לענות לך על השאלה.בתשובה לשאלה השנייה שלך, העונה בארץ לא משודרת לפי העונה בארה"ב, מכיוון שהשבוע ישודר רק פרק 16 של העונה השנייה, ובארה"ב העונה השנייה נגמרה כבר בסוף במאי (לפני כחודשיים וחצי). לעונה השנייה 23 פרקם, ואני בטוחה שאת מבינה את ההפרשים. העונה השנייה פשוט החלה לשדר מיד אחרי שהסתיימה הראשונה, ובגלל שהסדרה שודרה בארץ בשלב מאוחר יותר מארה"ב יש איחור כ"כ גדול של פרקים.מקווה שעזרתי.וברוכה הבאה לפורמנו הקט
אני בטוחה שתהני פה.

danielle13

New member
תודהה

תודה רבהה.. יש לי רק עוד שאלה אחת ששכחתי לשאול... בן כמה צ'אד שלי יהיה באוגוסט!? אני לא מוצאת את השנת לידה שלו בשום מקום....

למעלה