הנה שאר המשפחה
ל לינקנית New member 4/7/05 #23 1 הוא לא יכול לעשות לך ילד 2 הוא לא חרמן על המיניות שלך ועל המין שלך 3 הוא אוהב בנים 4 הוא כזה מאמי 5 את יכולה להמשיך להיתחנף זה מחמיא לו 6 חח כפרע עליו
1 הוא לא יכול לעשות לך ילד 2 הוא לא חרמן על המיניות שלך ועל המין שלך 3 הוא אוהב בנים 4 הוא כזה מאמי 5 את יכולה להמשיך להיתחנף זה מחמיא לו 6 חח כפרע עליו
E Edgar Davids New member 4/7/05 #15 בן זה לא הגיוני.. אתה אוגוסט 2002 ובאוגוסט חם.. אז איך איש שלג אם לא יורד שלג באוגוסט? משו פה מסריח..
בן זה לא הגיוני.. אתה אוגוסט 2002 ובאוגוסט חם.. אז איך איש שלג אם לא יורד שלג באוגוסט? משו פה מסריח..
ל לינקנית New member 5/7/05 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כבר היתקלחתי חח אני אחרי מקלחת חח
S SPFAN New member 5/7/05 #42 בנות, תראו מזה יופי אמיתי! וואי אני המעריץ הכי גדול שלך! כבר שנייים שאני רוצה לפגוש אותך! מי היה מאמין שאני אפגוש אותך פה? וואי *בוכה מהתרגשות* נכון שתוכל לחתום לי על התחת? אבל עם כל הכבוד, גם לי לא חסר!
בנות, תראו מזה יופי אמיתי! וואי אני המעריץ הכי גדול שלך! כבר שנייים שאני רוצה לפגוש אותך! מי היה מאמין שאני אפגוש אותך פה? וואי *בוכה מהתרגשות* נכון שתוכל לחתום לי על התחת? אבל עם כל הכבוד, גם לי לא חסר!
S sappa3 New member 4/7/05 #27 די! בןןןןןן זה אתהה???????? אני לא מאמינה!!!! כוסון זה קטן לידך!!! מה זה????? תגיד... זה עובר בגנים?!?! תודה לכם!
די! בןןןןןן זה אתהה???????? אני לא מאמינה!!!! כוסון זה קטן לידך!!! מה זה????? תגיד... זה עובר בגנים?!?! תודה לכם!
ל לינקנית New member 4/7/05 #29 אוי ספיר חחח שירשור לא נכון חחח חחחחחחח אני יסביר לך במסנג'ר איך משרשרים מותק חחח חח בכלל שירשרת לא נכון חח
אוי ספיר חחח שירשור לא נכון חחח חחחחחחח אני יסביר לך במסנג'ר איך משרשרים מותק חחח חח בכלל שירשרת לא נכון חח