היי!! אני חדשה!!! היי!! אני חדשה פה!! אני פה בהמלצת בת אל!! אני מקווה להנות פה ולהתמכר לפה בקלות!!
S sappa3 New member 4/7/05 #1 היי!! אני חדשה!!! היי!! אני חדשה פה!! אני פה בהמלצת בת אל!! אני מקווה להנות פה ולהתמכר לפה בקלות!!
ל לינקנית New member 4/7/05 #3 ספירושששש ממצב?.....חח ברוכה הבאה תהני זה הפורום תשתלבי יש לנו תחרות תבקשי מקרן המנהלת שתסביר לך עליה
ספירושששש ממצב?.....חח ברוכה הבאה תהני זה הפורום תשתלבי יש לנו תחרות תבקשי מקרן המנהלת שתסביר לך עליה
® ®NuLy® New member 4/7/05 #4 וולקם../images/Emo24.gif אני גל בת 15 מאזור ירושלים ואת?! בכל מקרה השתלבות נעימה
S SimplePlanGirl New member 4/7/05 #5 שלום שלום!!!../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!! אני מור בת 16.5 מבית שמש...
S sappa3 New member 4/7/05 #6 תודה לכן!!! אני ספיר (כפי ששמתן לב) מקרית אתא.. אני עוד חודשיים בת 15...
ל לינקנית New member 4/7/05 #7 ספיר אנלא יודעת מה יש למירה היום היתחרפנה זאתי אנלא יודעת מה יש לה ומזה לא בא לי לריב איתה אז בבקשה אל תסימי לב אליה
ספיר אנלא יודעת מה יש למירה היום היתחרפנה זאתי אנלא יודעת מה יש לה ומזה לא בא לי לריב איתה אז בבקשה אל תסימי לב אליה
B bad astronaut New member 4/7/05 #19 בסדר! שיואווווווווווו! איזה כוסון אתה!!!!! עהאעהאהאעהאהנהעהא!!! שאני התאבד! אם אני יראה מישהו כזה כוסון כמוך! אין אין אני מתה ישר על המקום!!! תעשה לי ילד! מאמי כפרע חמוד שלי!!!!!! עהאעעהאנהעהאהטאעהא טוב זהו... לא מגיע לך יותר
בסדר! שיואווווווווווו! איזה כוסון אתה!!!!! עהאעהאהאעהאהנהעהא!!! שאני התאבד! אם אני יראה מישהו כזה כוסון כמוך! אין אין אני מתה ישר על המקום!!! תעשה לי ילד! מאמי כפרע חמוד שלי!!!!!! עהאעעהאנהעהאהטאעהא טוב זהו... לא מגיע לך יותר