היי אני חדשה(: היי אני דנה, 15, יש לי שאלה אין למוקי אתר מאורגן? כאילו אתר מעריצים או סמטינג?
D danamid New member 17/6/05 #1 היי אני חדשה היי אני דנה, 15, יש לי שאלה אין למוקי אתר מאורגן? כאילו אתר מעריצים או סמטינג?
H Hypnotic Poi§on New member 17/6/05 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מיכל נעים מאוד. למוקי ולשב''ק מיוזיק יש אתר אבל כרגע הוא בבנייה או יותר נכון שיפוצים, הוא יעלה בקרוב מאוד לרשת.
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif אני מיכל נעים מאוד. למוקי ולשב''ק מיוזיק יש אתר אבל כרגע הוא בבנייה או יותר נכון שיפוצים, הוא יעלה בקרוב מאוד לרשת.
M mayan d11 New member 20/6/05 #34 דרך אגב ../images/Emo179.gif אני זוכר שהייתי באתר היה קליפ יפה של "רק תגידי לי" מג'מיקה ואמרו לי שיש גירסא ג'מיקנית לשיר אחד מהאלבום החדש נראה לי "מה את רואה" למישהו יש?
דרך אגב ../images/Emo179.gif אני זוכר שהייתי באתר היה קליפ יפה של "רק תגידי לי" מג'מיקה ואמרו לי שיש גירסא ג'מיקנית לשיר אחד מהאלבום החדש נראה לי "מה את רואה" למישהו יש?
נ נתוש ז New member 17/6/05 #3 מיכל כבר ענתה לך על השאלה ../images/Emo3.gif היא המנהלת החמודה והאהובה שלנו (אווי אני מתחיל להתחנף יותר מעינבר!) ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה דנה. השתלבות מהירה..
מיכל כבר ענתה לך על השאלה ../images/Emo3.gif היא המנהלת החמודה והאהובה שלנו (אווי אני מתחיל להתחנף יותר מעינבר!) ב-ר-ו-כ-ה ה-ב-א-ה דנה. השתלבות מהירה..
ע עוקפת מלמעלה New member 17/6/05 #4 ענבר זה בלי י'../images/Emo26.gif תכבד את זה ואני לא מתחנפת, אני אומרת את האמת כי לדעתי זה חשוב להגיד אותה גם כשזה חיובי! תשאל את כל החברות והחברים שלי אם אני חנפנית והם יגידו לך שממש לא, אם לא מגיע אז אני לא אומרת ואני שמה זין על כווולם. רק לידע אישי.
ענבר זה בלי י'../images/Emo26.gif תכבד את זה ואני לא מתחנפת, אני אומרת את האמת כי לדעתי זה חשוב להגיד אותה גם כשזה חיובי! תשאל את כל החברות והחברים שלי אם אני חנפנית והם יגידו לך שממש לא, אם לא מגיע אז אני לא אומרת ואני שמה זין על כווולם. רק לידע אישי.
נ נתוש ז New member 17/6/05 #13 אבל זה נישמע עם י' ../images/Emo10.gif ואני לא צריך לשאול את חבריך..מאמין לך מלאך
ע עוקפת מלמעלה New member 17/6/05 #18 חחח ../images/Emo24.gif שמחה שאתה מאמין לי וסתם, סופשנה ועוזבים את כולם ועוד כל מיני דברים. יהיה טוב
נ נתוש ז New member 20/6/05 #37 כל סוף הוא התחלה חדשה ../images/Emo13.gif הכי כייף להכיר אנשים חדדשים..
א אוהבת את אסי New member 18/6/05 #21 מיכל,כמה שאת מדהימה היום ...../images/Emo8.gif באלך לעשות לי טובה ? אני משועממת !
א אוהבת את אסי New member 18/6/05 #24 ../images/Emo6.gifלאלאלאלאל כזאת טובה חחח סתם אמרתי בצחוק, "התחנפתי" : )