היי אני חדשה

yaelilo

New member
היי אני חדשה

שלום לי קוראים יעל ואני כמובן חולה על לינקין פארק (בין היתר גם על אירוסמית) השיר הכי אהוב שלי הוא In the end וכמו שכבר אמרתי אני אוהבת את לינקין ואהה כן יש אני כנראה נוסעת להופעה שלהם

amy lee 4 life

New member
fuck you ../images/Emo46.gif

יא לא פירית אני גם רוצה להופעה שלהם!!! וברוכה הבאה...(מצטערת על ההסתערות
) אני שרה בת 15 תהני והשתלבות נעימה ומהירה לך...

®NuLy®

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני גל!! ואירוסמית' אחלה להקה אני חולה על השיר שלהם I Dont Wanna Miss A Thing זה שיר כל כך יפה ורומנטי
חפרתי... השתלבות נעימה

pookacha1

New member
ברוכה הבאה!!

היי. אני חן. השתלבות מהירה!
ו.. חח זה סבבה. גם אני כנראה הולכת להופעה שלהם...

miss evil

New member
זאת יעל שאני חושבת שזאת???

נראה לי שכן.. שלום לך ילדה... חכי חכי יום אחד אני אתנקש בך.. זהו אני מתחילה לאסוף כסף כדי לבוא איתך (אהא בחלומות) וולקם.. את כנראה גם כמוני חורשת על מתמטיקה... יש לי פול שאלות.. תיצרי איתי קשר איכשהו..

miss evil

New member
יאפ..

אין לי תמספר שלך.. לא משנה כבר.. מצאתי למי לזיין בשכל עם השאלות שלי.. תנקס בכל זאת.. בהצלחה לנו מחר :).. אין לימודים אחרי המבחן נכון?

Lp Fairy

New member
אישה חדשה....

וולקאם וולקאם...:) אני רעות עוד 157 יום אני יהיה בת 17...וויפייי מחיפה... אמממ אני מאוווד קומפקטית...אני יכולה להכנס במזוודה שלך...?את לא תרגישי אותי בכלל...חחח בכול מקרה תאנסי את צ'אז בשבילי...:)

לינקנית

New member
ברוכה הבאה אני בתאל קצת פטפטנית

נכון?!
אמממממממממממממממממממממממממממממממממ ארוסמית ממש טובים והישתלבות נעימה אה ואמ יש לך אייסי....338485160 כנסי אליי או מסנג'ר [email protected] וכמו שאמרתי הישבתלבות נעימה אההההההה

לינקנית

New member
בטעות שלחתי חחחחחחחחחחח

אמ.לא סיימתי אני ימשיךךךךךךךךךךךך
אני רוצה תשביאי לי מתנה מהופעה של לינקין..אני רוצה את צסטרררררררררררררררררר כפרע עליו ואת רוב אחד משניהם עדיף את צסטר

giant G

New member
שלומלום לך ילדונת

אני תימין מעמק חפר לא סתם אני שי מירושלים בן 16 תספרי לנו עוד על עצמך ותהני בהופעה שמה :)

yaelilo

New member
תשאלו ואני יענה

תשאלו שאלות שאתם רוצים לשאול אותי ואני יענה בשמחה

walk alone

New member
אבל הם עדין לא קבעו תאריכים להופעות

כי הם מקליטים והם לא מוםפיעים בינתיים..

למעלה