היי אני חדשה...

inbula

New member
היי אני חדשה...

התמכרתי לסדרה ויש לי כמה שאלות... 1. הסדרה כבר נגמרה בארה"ב? 2. אם כן, כמה פרקים יש לה? אם לא, באיזה פרק הם שם? 3. איך קוראים לשחקן שמשחק את דאנקן? 4. כמה פרקים אלונה טל הולכת לשחק בורוניקה מארס? מקווה שזה לא יותר מדיי...

buffgirl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אנא קראי את הודעת המנהל כדי לדעת את חוקי הפורום לגלישה נעימה יותר
ולשאלותייך: 1. העונה הראשונה של הסידרה נגמרה השבוע בארה"ב, אבל הולכת להיות עוד עונה שנה הבאה, כך שזה לא הסוף לסידרה. 2. הם סיימו את הפרק ה-22 בסידרה ובעונה בכלל. 3. לשחקן שמשחק את דאנקן קוראים טדי דאן. 4. אלונה טל שיחקה בסידרה ב-5 פרקים: Like a Virgin, Ruskie Business, Betty and Veronica (ששודר השבוע), Weapons of Class Destruction וב-A Trip to the Dentist. גלישה נעימה ואני מקווה שעזרתי

Yassi K

New member
חמישה פרקים אלונה טל שיחקה?? חשבתי

שרק שלושה... פששששש יפהההה אולי בעונה השניה יהפכו אותה לשחקנית קבועה או משהו.. חחח תחשבו על זה (-:

הלוואי../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

שלורוניקה תיהיה כבר חברה אחת עד הסוף... נמאס שכל פרק היא מכירה מישהו ומתחברת איתו ובסוף הוא נעלם

Yassi K

New member
למי שיש על המחשב את פרק 16

בבקשה ויכול לשלוח לי במסנג'ר \ להביא לי קישור לביטורנט אם יש אני מת על הפרקקק הזה וכן מעניין מה עם מאק... חסר להם שהיא לא חוזרת בפרקים 21-22!!!!

buffgirl

New member
גם אני אהבתי את מאק. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

היא מאוד מצאה חן בעיני =)

זאת זאת מאנדרי כלב הים? ../images/Emo54.gif

או עולם המים? או עליסה בערץ הפלאות של הולמרק? קיצר, זאת עם השיער הכחול שיודעת טוב להתעסק עם מחשב?
כי אם כן, אז גם אני אהבתי אותה

D4Ever

New member
היי גם אני חדשה

דניאל מהמרכז. ואני חייבת לומר שבפרק 18 ההתחלה מזה מצחיקה, ראיתם איך לוגן חש מעודדת? היה ממש מצחיק..

buffgirl

New member
../images/Emo58.gif 18 מעליי! ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אנשים, אפילו אם זה הספוילר הכי קטן ופצפון - תסמנו! דניאל, אולי את חדשה בפורום, אבל זה לא מונע ממך לקרוא את חוקי הפורום (http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/EditorMsg.asp?id=1199 ) ולהתנהג על פיהם. אנא קראי אותם כדי שלא יהיו מקרים כאלו בעתיד. גלישה נעימה!

D4Ever

New member
כן

אני מכירה את החוקים, פשוט לא חשבתי שזה ספויילר זה לא הורס כלום, אז מצטערת, אני אדע להבא:)

buffgirl

New member
בראסמי זה לא ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ספוילר כזה גדול, אבל באמת חשוב לסמן כל דבר, עד כמה מעצבן וקטנוני שזה כי את לא יודעת אם מישהו יכול להגיד לך שזה מפריע לו או לא ובכלל, זה הדברים הקטנים האלה שמאפשרים לגדולים לקרות. זו פירצה קטנה בספוילרים שמאפשרת לספוילרים הגדולים באמת לבוא ולהרוס לכולנוּ
ספוילרים זה השטן. שטן!!!!
נאמ נאמ.. זה לא הוגן.. לא רציתי לדעת מי רצח את לילי

oriy a

New member
היי!

קודם כול ח-ש-ת אז תביני ממי זה כן אבל לוגאן יכול לחוש איזה חמוד ממש מותק ורוניקה ולוגאן צריכים להיות ביחד זה נחוץ צר לי לכול הבנות שאוהבות את דנקן הוא לא משהו!! ושאלה? איך קוראים לאמא של לואגן? אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה תודה מראש!!!!!!!!! (אהרון הרג את לילי)

D4Ever

New member
../images/Emo58.gif מעלי!!!!

אוריה תזהרי, מה נסגר איתך..חח

למעלה