היי אני חדשה

היי אני חדשה

קוראים לי שלהבת, אבל אתם יכולים לקרוא לי פיצי אני קוראת בפורום כבר חודש ראיתי את העונה האחרונה (השביעית נדמה לי) ולא את אלה שלפניה אבל ממש התאהבתי בסדרה! אז אני אכתוב פה מידי פעם.. איך שבא לי..

YaEloNeT

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

אני יעל, כמעט 15, פ"ת :]]] השתלבות נעימה, ואנחנו לא נושכים...חזק
[העונה האחרונה היא החמישית]

tribe spirit

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

אנשים חדשים איז גוד. הגעת אלינו בתקופה קצת...משברית,אבל אנחנו מחים שהגעת. אני נדיה,בת 16 וחצי מירשולים..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifשלום ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif וויקס האנה-דה לאטור-בוניאן-וארטן-דורמן-ג'ונסון (או בקיצור דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif|), בת 17 כמעט מנס ציונה../images/Emo24.gif כמו שיעל ונדיה אמרו לפני, העונה האחרונה היא החמישית בסדרה ולא השביעית... ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

darkness calls

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני תום, בת 15 ממשגב =] בת כמה את ומאיפה?...

Tinkerblack

New member
היי פיצי אני מייגן או ש"ס איך שבא

לך לקרוא לי איזה דמות את הכי אוהבת? העונה האחרונה היא עונה חמש לא שבע... בכל מקרה תהני בפורום ו keep the dream alive

היי לכולם!

אני מת"א והאגוזים מירושלים למה תקופה משברית? לפי מה שקראתי רק אנג'ל עושה בעיות, אבל אתם מסתדרים לא רע.. חג שמח! -פיצי

vegan girl

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo168.gif../images/Emo85.gif

אני תמר בת 15 מירושלים... השתלבות נעימה לך... אנחנו לא נושכים.... חזק...

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

מום מה הופצה שמועה שתוכננו 7 עונות ל"השבט" בגלל זה חשבת שהאחרונה היא השביעית, אבל כפי שאמרו זו הייתה החמישית
ברוכה הבאה, מקווה שתהני פה

techno girl

New member
../images/Emo105.gifשללומלום../images/Emo70.gif

ברוכה הבאהפיצי... תשתלבי יפה בפורום וכמו שכתבו זאת באמת תקופה לא טובה...... לא נורא!אםם את מעריצה אמיתית של השבט אז את בטווח תשתלבי פה יפה!

Archii

New member
מה המצב X2

ברוכה הבאה, אני חדש גם כן :p אני דניאל בן 16 מכפר סבא, אני מכיר כמה אנשים מהפורום, עידן, דאפי, דפי, נדיה, שיר, יעל ואת משה :p החברה הדימיוני שלי שנרשם :)

darkness calls

New member
היי דניאל../images/Emo70.gif

אתה האיש הנחמט עם העגיל בגבה שהטרדנו ב-2 בלילה בכפר סבא אחרי ההופעה של יוני?
כי אם כן אז גמאני מכירה אותך.. אני הייתי עם מחושים. אני חושבת. וחצאית סקוטית בלע
ברוך הבא

Archii

New member
יאפ זה אני

אבל אני כבר לא האיש עם העגיל בגבה! אני עכשיו האיש עם הקעקוע של הדרקון, יותר מגדיר

למעלה