היי אני חדשה!

היי אני חדשה!

וחולה על אורלנדו המהמם המושלם הזה
למרות שתסלחו לי (ואני יודעת שמלא הולכות לערוף את ראשי) הוא לא שחקן טוב לדעתי... אבל זה לא פוסל את זה שהוא מהמם ומתוק ושאני חולה עליו! באמת! הסרטים שראיתי שלו: כל טרילוגיית שר הטבעות-אחלה סרטים גררר לגולאס
שודדי הקאריביים-גרררר וויל
אגב הסרט הכי טוב שלו! טרויה-גרר פאריס... אבל הסרט לא ממש טוב... למרות שדיי אהבתי ופאריס מתוק
ובלאק הוא דאון-סרט משעמם אורלי מופיע מעט מדי לטעמי
למרות שטוד בלאבורן הוא
חחח קיצר אני חולה על הבן אדם ומקווה בקרוב לראות אותו בממלכת גן העדן שהוא פשוט מושלם שם! מקווה להשתלב
אגב חוץ ממנו אני אוהבת גם את אשטון קוצ'ר, ג'וני דפ ורופרט גרינט ויש לי קומונה עליהם (כולל אורלי...) למעוניינים

ברוכה הבאה לך!!!!../images/Emo24.gif

אני לא הולכת להרוג אותך אל תדאגי..כל אחד ודעתו שלו...
...אני אישית חושבת שאורלנדו שחקן די טוב אך חסר ניסיון...לא נורא עם השנים וככל שהוא ישחק ביותר סרטים הוא ישתפר ויהיה הכי טוב שיש!!!והוא כל כך חמודדדדד..הכי חמודדדד והכי חתיך
...חחחחחחח..ומה הייתי עושה לו אם הייתי פוגשת אותו באיזו סימטה חשוכה
...או בכל מקום אחר...
..חחח אז אממ ברוכה הבאה לך והשתלבות מהירה...זה פורום מדהים ויש פה אנשות מדהימות..אחת אחת...אני קארין..בת 16(עוד יומיים!!!!!!!!
) מקרית ים..תהני פה..

תודה../images/Emo9.gif

כן גם אני חושבת שהוא ישתפר עם השנים... בממלכת גן עדן הוא כבר משחק יותר טוב... חחחחח אני שק בת 13 וכמה חודשים... וגם אני מקווה להשתלב מהר חיחי... את אור אני מכירה מהקומונה שלי ומעוד קומונה

R o n i t k a

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רונית
ובקשר לאורלנדו [
] לדעתי הוא כן שחקן טוב... אבל כמו שקארין אמרה הוא באמת טיפה חסר נסיון. אבל רואים שיש לו כישרון ועם השנים, הוא ישתפר
אה ונמ תהני

VIVIAN3

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

וכן, אורלנדו באמת חמודדדד

ברוכה הבאה.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

אני שחר, ונמאס לי להגיב כל פעם מחדש לטענה הזו על אורלנדו... אז אנלא אגיב. תהני כאן

Piece of Wood

New member
הוכחה לכך../images/Emo125.gif

שהרבה אוהבות אותו רק בגלל איך שהוא נראה... כמה חבל... :/ ברוכה הבאה.

Piece of Wood

New member
אז למה את עוד אוהבת אותו?../images/Emo125.gif

כאילו, זה לא שאת מכירה אותו ואת יכולה להגיד שיש לו אחלה של אופי או וואטאבר...
אם הוא לא היה נראה איך שהוא נראה לא היו לו חצי מהמעריצות שיש לו עכשיו... וזה נכון לגבי הרבה מאד שחקנים לצערי :/

נכון אני מסכימה איתך...

אבל לא יודעת אני אוהבת אותו... גם בגלל היופי אבל לא רק אני גם אוהבת את רופרט גרינט שהוא בן אדם מאוד מכוער לדעתי את אולי צודקת אבל לא יודעת... אני אוהבת אותו

נראה לי שכדאי לך../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

לשאול מישהו שבאמת מנהל פורום את השאלה הזו, אולי הוא יוכל לעזור לך

תודה רבה../images/Emo13.gif

וגם תודה שנתת לי את הטופס! באמת תודה!
אבל אני התכוונתי לפורום לא לקומונה... אניאווי... טקנססססססססססס

למעלה