היי אני חדשה מה נשמע? גם אני מטורפת על ניקול ! (כמו שכל העולם צריך להיות )
S sh4ra New member 18/4/05 #1 היי אני חדשה מה נשמע? גם אני מטורפת על ניקול ! (כמו שכל העולם צריך להיות )
S shiray New member 18/4/05 #3 ברוכה הבאה!!!! וואיי בזמן האחרון לא ממש הצטרפו חדשים, אז ממש ממש תהני בפורום!!!
K Kidmaniac Liron New member 19/4/05 #4 ברוכה הבאה! גם לך קוראים שירה? או ששירה ממש מדוכאת ממצב הפורום והחליטה לנסות אלטר-איגו...
S shiray New member 19/4/05 #6 חחחחח בכלל לא שמתי לב שקוראים לה שירה חחחח ואת זה אומרת מישהי שעוד מישהי בשם שלה פגשה את ניקול, והפכה ללירון השניה שפגשה אותה?!
חחחחח בכלל לא שמתי לב שקוראים לה שירה חחחח ואת זה אומרת מישהי שעוד מישהי בשם שלה פגשה את ניקול, והפכה ללירון השניה שפגשה אותה?!
K Kidmaniac Liron New member 19/4/05 #7 חחחחח!!!! כן, מה אני אגיד לך.... אני בדיוק כותבת לך מלונדון, ראיתי את ניקול במסעדה לפני כחצי שעה! מסרה ד"ש ואמרה בעברית "היי שירה!"
חחחחח!!!! כן, מה אני אגיד לך.... אני בדיוק כותבת לך מלונדון, ראיתי את ניקול במסעדה לפני כחצי שעה! מסרה ד"ש ואמרה בעברית "היי שירה!"
S sh4ra New member 19/4/05 #10 דבר ראשון תודה רבה על כל הברוכות הבאות דבר שני כן שאלתי פה פעם איפה אפשר להשיג באינטרנט ראיונות עם ניקול דבר שלישי (וואו כמה דברים!) כן גם לי קוראים שירה נעים מאוד
דבר ראשון תודה רבה על כל הברוכות הבאות דבר שני כן שאלתי פה פעם איפה אפשר להשיג באינטרנט ראיונות עם ניקול דבר שלישי (וואו כמה דברים!) כן גם לי קוראים שירה נעים מאוד