היי אני חדשה... וקוראים לי ספיר=] אמ.. יש לי שאלה מתי תיהיה העונה השלישית?!
S sapir1000 New member 10/4/05 #1 היי אני חדשה... וקוראים לי ספיר=] אמ.. יש לי שאלה מתי תיהיה העונה השלישית?!
א אביחי 33 New member 10/4/05 #2 ברוכה הבאה לפורום שלנוו../images/Emo24.gif מקווה שתסתגלי כאן במהירות לפורום לגבי שאלתך, העונה השלישית תחל בחודש מאי, ויש עוד מדייקים ב 15 למאי.. אבל זה לא כ"כ בטוח המשך גלישה מהנה אוהב מיליון אביחי
ברוכה הבאה לפורום שלנוו../images/Emo24.gif מקווה שתסתגלי כאן במהירות לפורום לגבי שאלתך, העונה השלישית תחל בחודש מאי, ויש עוד מדייקים ב 15 למאי.. אבל זה לא כ"כ בטוח המשך גלישה מהנה אוהב מיליון אביחי
ח חופיתוש של הפורום New member 10/4/05 #6 ברוכה הבאה מאמי אני חופית../images/Emo24.gif תתכונני להתמכרות
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 10/4/05 #7 ברוכה הבאהה../images/Emo24.gif אני מיכל תהני לךךך.. והעונה מתחילה במאי..
מ מתה על יהודה לוי שלי New member 10/4/05 #8 ../images/Emo15.gifברוכה הבאה מאמיי../images/Emo70.gif העונה הבאה מתחילה בחודש מאי
פ פלורי2 New member 10/4/05 #9 היי קוראים לי נילי ועל העונה השלישית כבר ענו לך . אז הדבר היחידי שיש לי לומר לך הוא ברוכה הבאה נ.ב לפי החתימה שלך- איזה אתר מפורסם בידיוק את מנהלת אוהבת , נילי .
היי קוראים לי נילי ועל העונה השלישית כבר ענו לך . אז הדבר היחידי שיש לי לומר לך הוא ברוכה הבאה נ.ב לפי החתימה שלך- איזה אתר מפורסם בידיוק את מנהלת אוהבת , נילי .
S sapir1000 New member 10/4/05 #10 תודה כולם../images/Emo9.gif ו... אופס פשוט חשבתי לעשות קומנה לאתר שלי אממ... אתה רוצה את האתר שלי?! מותר לפרסם פה ביכלל אתרים?!
תודה כולם../images/Emo9.gif ו... אופס פשוט חשבתי לעשות קומנה לאתר שלי אממ... אתה רוצה את האתר שלי?! מותר לפרסם פה ביכלל אתרים?!
ק קרן הפ66ה New member 10/4/05 #11 כן, מותר. ה-15 זה היום הולדת שלי!! אמרתי את זה כבר... . היום שמעתי את השיר"עד הסוף הטוב"... חחח. אבל זה כול שנייה קפץ ...
כן, מותר. ה-15 זה היום הולדת שלי!! אמרתי את זה כבר... . היום שמעתי את השיר"עד הסוף הטוב"... חחח. אבל זה כול שנייה קפץ ...
ה הודיוש המאמוש New member 10/4/05 #15 ברוכה הבאה...../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif היי קוראים לי הודיה ... ואני מקווה שתהני..
ד דבירון New member 10/4/05 #16 ברוכה הבאה! מקווה שתהני בפורום הזה!לי קוראים דביר.והעונה השלישית צפויה להתחיל בחודש מאי.חג שמח!!!!!
ד דבירון New member 10/4/05 #17 ברוכה הבאה! מקווה שתהני בפורום הזה!לי קוראים דביר.והעונה השלישית צפויה להתחיל בחודש מאי.חג שמח!!!!!