היי, אני חדשה

crazypuf girl

New member
היי, אני חדשה

שלום קוראים לי דניאל ואני בת 14, עוד יומיים זה יהיה כבר 7 שנים בלי אמא ואני מתה מפחד.. אני פשוט חייבת לדבר על זה! איך אתן מתמודדות בימי זיכרון?

ברוכה הבאה, דניאל! ../images/Emo140.gif

כל כך קטנה, וכבר חצי מחייך בלי אמא ... עצוב. בנוגע לימי זכרון - אני מרגישה שזה יום קצת שרירותי. אני מרגישה את החוסר באמי גם בלי ציון של תאריך. אני כמובן הולכת לבית הקברות ומדליקה נר נשמה, אבל האמת, אני מרגישה שיש בזה משהו קצת מלאכותי. אמא הרי איתי בליבי בלי קשר למועד זה או אחר. שמחה שנכנסת אלינו, ואת מוזמנת להישאר! סקאלי

שלום דניאל

וברוכה הבאה אלינו
אצלי כבר חלפו עברו שנים רבות מאוד מאז נפטרו הורי, והם קיימים בליבי ללא הצורך בימי הזכרון עצמם. ניתן לציין זאת בצורות שונות כמו הליכה לבית הקברות, הדלקת נר זכרון בבית או בבית הקברות ועוד...אני מדליקה נר בבית ולבית הקברות הולכת לעיתים רחוקות מאוד ורק לצרכי תחזוקה שוטפים. תלוי כמובן איך הדברים נהוגים במשפחתך. לדעתי זהו ענין של בחירה והרגשה וניתן לציין זאת כמו שמתאים לך ומרגיש לך נכון... האם את חיה עם שאר משפחתך? יש לך אחים/אחיות? את מוזמנת לשתף ולהתייעץ ככל שתרגישי שמתאים לך.

crazypuf girl

New member
אני חייה עם המשפחה

יש לי שתי אחים אחד בן 9, ואחד בן 11... אמא שלי בלבי כל השנה.. אבל יום הזיכרון הוא מן תזכורת כואבת לזה שלי אין אמא ולכל האחרים יש...שאותי אמא אפעם לא חיבקה, ואפעם לא ספרה לי סיפור לפני השינה {או שהיא סיפרה ואני לא זוכרת, אבל מה זה שווה?} אחחחחח א-מ-א!!

מבינה לליבך

כשאבי נפטר הייתי בת 5 ואמי נפטרה כשהייתי בת 15....עברו מאז שנים רבות וכיום אני כבר אם בעצמי לילדים בוגרים... מבינה את שעובר עלייך אבל יכולה לספר לך שעם כל הבעיות שבדרך, כשלומדים להתמודד, מצליחים לבנות חיים טובים ואפילו יפים...הדברים בעקרון תלויים בך... לא שאין בעיות אבל גם למי שיש הורים יש בעיות נכון?! ובעצם למי לא?! הכאב גדול והחסר מלווה תמיד, אבל לומדים לחיות את המצב ומוצאים פתרונות. שמחה שיש לך משפחה... האם קיימת דמות נשית בחייך? (דודה סבתא). עשית צעד יפה בכך שהגעת אלינו, מקום בו תוכלי לחוש חופשיה לספר את מה שבליבך ולדעת שמולך נמצאות בנות ונשים המבינות זו את זו מתוך התמודדות דומה רוצה להציע לך לקרוא ספר בענין - אם בא לך - הספר מדבר על בנות שאיבדו את אמהותיהן ונראה לי שתמצאי בו ענין כיום ואולי אף בעתיד... "בנות ללא אם" מאת הופ אדלמן בהוצאת מודן. לפני שבוע התארחה אצלנו בפורום הסופרת ותוכלי אולי להציץ ולקרוא את דבריה שהיו מעניינים מאוד. מחזקת אותך ושולחת לך
לילה טוב

אמאל4

New member
דניאל יקרה,יש לי בת בגילך.ואני

מחבקת אותך אלי בחום.

Ofra m

New member
שלום דניאל וברוכה הבאה

מאמצות אותך בחום כמו הילדה הקטנה של כולנו. מוזמנת להשאר פה ולהרגיש בית חם. שתפי אותנו איך את בלימודים איך את עם החברות ותרשי לעצמך להתיעץ איתנו בכל שתרצי. עופרה.

אמאל4

New member
מצטרפת לדברייך Ofra אנחנו כאן

עבורך. אני שמחה שמצאת אותנו. איך שמעת עלינו?

היי דניאל ../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה
קודם כל... יש לך שם מאוד מאוד יפה.. (כן.. אם עוד לא אמרתי לכן.. גם לי קוראים דניאל..
) שמחה שהגעת לפורום... מקווה שתעזרי בו.. אנחנו כאן בשבילך תמיד..

gcnet

New member
היי דניאל

שמחה שיש כאן עוד מישהי בגיל שלי =] ברוכה הבאה

crazypuf girl

New member
את בגילי? באמת?

וואי סופסוף מצאתי מישהיא בגילי!!!!!! יש לך אייסי\מסנג'ר?

למעלה