היי אני חדשה!!!

היי אני חדשה!!!

מקווה להשתלב מהר... זה פורום כזה על הבצפר ודברים כאלה, לא? אם כן, יופי! אני חייבת לספר משהו, דחוף: מתחילת השנה הייתה לנו מחנכת שכולם שונאים ,(וזה כל השכבה, לא רק אנחנו), בערך באמצע שנה היא עזבה את התפקיד של המחנכת ונשארה רק המורה לערבית בגלל העומס שיש לה (לדעתי זה בגלל שהיא לא השתלטה על אף אחד), עכשיו היא מתנקמת בכל הכיתה על זה שהיא לא המחנכת שלנו! היא הורידה לי 6 נק' בעבודה על זה שלא כתבתי הסבר לתמונת השער, ולילדים אחרים היא נתנה 85 על עבודות של 10 עמודים עם המון מידע!!! והבעיה היא שהיא תבדוק לנו גם את העבודת שורשים (אני בכיתה ז'...)! ואנחנו ממש לא רוצים שהיא תבדוק לנו אותה, ונראה לי שאתם מבינים למה
... ופנינו למנהלת והיא לא יכולה לעשות כלום. אנחנו ממש רוצים שהמחנכת שעכשיו שלנו תבדוק לנו את העבודה... מה לעשות?! כי המנהלת לא הקשיבה לנו... ועם המחנכת היא אמרה שהיא תשמח לבדוק לנו את העבודה אבל צריך לדבר עם המנהלת...
... בעיה קשה...

shiroosh999

New member
אני מנסה להבין.

ואחרי שקוראים את ההודעה בפעם השנייה, עושה רושם שאתם אלו שלא מוכנים לקבל את זה שהעבודות שלכם לא טובות. והמורה המסכנה בכלל לא אשמה. בהצלחה.

את רוצה שאני אשלח לך את העבודה?

וקצת הגזמתי... לא עשרה עמודים, שלושה. העבודות היו ממש מצויינות, ומורות אחרות (שיותר שנים בבית הספר) אמרו לנו שהגיע לנו ציון גובה יותר. זה פשוט האופי שלה, היא מתקמת בנו עכשיו... אני ממש מקווה שביום ראשון הכל יסתדר!

shiroosh999

New member
אני מקווה בשבילך...

אבל לפי דעתי אתם סתם פרנואידים.ץ חוצמזה די להתלונן, תשקיעי טי]פה יותר אפאחד לא ימות מזה.

L i r a n 5

New member
נדפקתם, so what?!

נפלתם על חרא מורה אין מה לעשות... תנסו להפעיל את ההורים שילחצו על בית הספר, למרות שאי אפשר לעשות כלום מהסיבה הפשוטה שאי אפשר לפטר מורה אם יש לה ותק של שנתיים בבית הספר. [או שחייבים לסדר לה מקום עבודה אחר, ובית הספר לא ירצה לעשות את העבודה המגעילה הזאת].

spake

New member
"מתנקמת"?!

טוב לא הייתי מגדיר את זה ככה 85 זה מספיק גבוה.......קודם כל..... חוץ מזה יש מורים יותר דקדקנים או אנ'לא מאמין שמורה בכוונה בתנקל לאיזו שהיא כתה יש מורים פחות טובים יותר טובים היא כניראה פחות טובה עכשיו אם זה באמת מפריע ובאמת אכפת לכם אני ממליץ לכם קודם כל לכתוב מכתב למורה ולמנהלת וקבוע נציגים בכתה שיטפלו בזה ויקבעו פגישה בניכם לבין המורה בנוכחות המנהל ומחנכת שלכם. אם לא יסכימו לכם או לא יקרה כלום תערבו ת'הורים שלכם או מועצת תלמידים, תאמיני לי כשהורים מתערבים וקצת צועקים הכל מסתדר..........אבל לא נשמע ממה שאת אומרת שבאמת אכפת לכתה שלך......

roger4x4

New member
גם לי

יש מורה כזאת. המורה שלי היא מורה לספרות, והיא נתנה עבודה של ציור (זה בכלל קשור למקצוע?) היא הוריד לשתי ילדות ל90 בגלל שהיא אישרה להם לעבוד ביחד. היא הורידה לילדה אחת ל85 בגלל שלא היה אפשר לתלות את העבודה על הקיר (היא הייתה מפלסטלינה ולגו) והיא הורידה לילדה אחרת ל80 בגלל שהיא כתבה את הכותרת של הציור למטה ולא למעלה. ואני משתתף בצערך הרב (גם אני בכיתה ז' עם השורשים)

banana jo

New member
בכל בית ספר

יש את המורים האלו שהתלמידים מפחדים מהם "פחד מוות". אני ספגתי ועדיין סופגת 2 מורים כאלו בחיים שלי. אחת ביסודי, ואחד עכשיו. המורה שעכשיו יש לי נותן עונשים בצורה זוועתית ובנוקשות שחבל על הזמן (למשל, יש לי ילד אחד בכיתה שבפעם הראשונה שהוא לא עשה שיעורים -קורה לכולנו, אני מתארת לעצמי-, המורה פשוט נתן לו להעתיק את הפרק שלמדנו 5 פעמים!). אבל צריך להתמודד, ולא לפנות רק למנהלת, אלא גם למורה עצמה. תתמודדו איתה אתם, ותראו לה שמה שהיא עושה בעיניכם לא מוצא חן כ"כ... מקווה שעזרתי
. ד"א: ברוכה הבאה!

למעלה