היי אני חדשה

השעועית

New member
היי אני חדשה

אני בחורה בת 34 וחודש, נ+2. לא ממש אוהבת סקס (מה לעשות אני פולניה...סתם...ככה אני) אבל אוהבת את הנושא של דימויי גוף, נשיות וכל זה. רציתי לשאול: למי מהבנות פה היו התנסויות עם בנות אחרות ומי לא היתה לה עוד אבל מתה לנסות?

ברוכה הבאה השעועית ../images/Emo24.gif

לא ממש אוהבת סקס
אבל למה?

השעועית

New member
אם כבר לאונן. זה יותר כייף.

עכשיו תגידו לי: אולי לא מצאת את הפרטנר הנכון. אולי. אבל האמת תמיד אהבתי לאונן. זה נותן חופש חשיבה ופעולה. אני טיפוס אינדבדואלי, לא מתסדרת עם מסגרות. לא אוהבת שאומרים לי מה, איך ומתי לעשות. אחלה תירוץ לא לעשות סקס עם הבעל חחחחחחחחחחחחחח.

ארטימיס

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo25.gif

מהההההההה את לא אוהבת סקס?!?! אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-הההההה!! חחחחחח

השעועית

New member
לא כ"כ. אני חושבת שזה overrated

מעורכך יתר על המידה? שכחתי את המילה בעברית. אני מעדיפה מוסיקה טובה או הופעה טובה או כאלה על סקס. אוכל טוב דווקא לא. מעדיפה לחם עם גבינה 5%. סקס זה נחמד אבל יש דברים שאני נהנת יותר מהם.

לי...

ואני מזדהה כמעט עם כל מה שכתבת. לא היתי אומרת שאני לא אוהבת סקס, אבל שאני די מאותגרת בתחום :) (היה קשה לי להודות בזה פה... אבל הנה כתבתי את זה)

השעועית

New member
We love you אמא בטריינינג

אני גם כל הזמן בטריינינג אבל זה כי אני בדיכאון שעליתי 2 ק"ג

ToryMaster

New member
אני בטרנינג כי זה נוח

וכי בכלל, כבר שבועיים המשקל שלי לא משתנה

השעועית

New member
הלוואי עליי. אחרי שירדתי 9 ק"ג אני

בעליה וזה מדכא. אין מוטיבציה כבר. וגיליתי ששוקולד באמת עדיף על פלפל.

זו גם הסיבה שלי כמובן...

גיליתי גם שיש קשר לסקס ובכלל לתחושה. כשאני לובשת מכנסיים צמודים אני אמנם מרגישה יפה וסקסית, אבל כל האיזור כל כך סובל מזה שבסופו של דבר גם הסקס נפגע (לפחות באותו הערב). ולעומת זאת אם אני בטריינינג נוח (יפה כמובן, של קדס למשל, אבל נוח) אז הכל מרגיש אצלי יותר טוב וזורם יותר טוב. בקיצור הגוף שלי מצביע בעד. כמובן שלא לפגישות עסקיות...

השעועית

New member
יש לי בטן יחסית גדולה ובגלל זה כבר

36 לא עולה עליי. עד לפני שבועיים לבשתי 36. עכשיו אני מתקרבת ל40 שוב בצעדי ענק וזה מדכא לאללה.

בבקשה לא להעליב את מידה 40

זו המידה שלי ואני מרוצה ממנה. מה יש? לא כולן חייבות להיות אנורקסיות. גם ממש לא כל הגברים באובססיה מכל כמה קילו.

השעועית

New member
האמת תמיד הייתי רזה

אני 161 (גמדה אבל אוהבת את זה) ושקלתי לפני הדיאטה 60 ותמיד היתי מאד רזה, עד גיל 25 ככה. אחרי זה התחלנו עם טיפולים ועליתי במשקל (התחתנתי 48 ק"ג). זה מדכא, כל החיים להיות רזה ופתאום לעלות. בגלל זה עשיתי דיאטה. אני אוהבת בחורות מלאות יותר. לא סובלת מקלות. האמת גם במידה 36-38 אני לא ניראת מאד רזה כי יש לי חזה גדול ובטן גם לא שטוחה (וזה בלשון המעטה).

וואלה... אז רק לא דיאטת כסח

זה הכי פוגע בגוף ומשמין. גם אני 161 ושוקלת בערך 52 אבל זה יוצא לי 40. וגם אני לא אוהבת בנות רזות מדי (בא לי לתת להן ארוחת צהריים :) פולניה שכמותי... זה גם לא סקסי בעיני. בהצלחה בלשמור על המשקל :) (או על החיוך)

ToryMaster

New member
גם אני לא לובשת 36

גם 38 לא תמיד עולה עלי. ואני רזה. מאוד.

למעלה