יששש! אז ככה...
את השירים הראשונים של ברי הכרתי בשנות ה-90 המאוחרות. לא יכול להצביע על מקור מדויק שבו שמעתי לראשונה, אבל נורא חיבבתי את חלליות והאיש שבקיר. אחכ עד כיתה ט' כמעט ולא שמעתי ברי, למרות שידעתי לזמם עוד כמה שירים. בכיתה ט חל השינוי. חבר שלי, לתומו, התלהב נוראאא מהשיר של פורטיס - "שלמה נוסע על משאית מפלסטיק מתל ברוך ועד בית אל" ואז התחלנו שנינו להוריד שירים... עד לפני כשנה וחצי היה לי אוסף רחב יחסית של שירים (משו כמו 25+). מאז ברי הפך לאחת האהבות הכי גדולות שלי בסצינת הרוק הישראלית והתמכרתי. כיום חוץ מסימנים של חולשה שעוד לא השלמתי, יש לי כמעט את כל האלבומים של ברי במלואם ואני בשאיפה להשיג את כל הביצועים, דואטים וכו' משו כמו כמעט ג'יגה על המחשב. בתקופה האחרונה יוצא לי הרבה הרבה לבלות באינטרנט, אני מבלה את רוב הזמן עד הגיוס (עוד שבועיים+) בקריאה, ויצא לי לקרוא כמה ניתוחים. הניתוח הכי טוב, חזק ועמוק שקראתי היה על 'ריבונו של עולם' שבאמת השפיע עלי. שירים אהובים: ריבונו של עולם, נכנע לך, השומר של הגן, לחץ, באויר, תני לי מקום, חבל שאת לא, החיים שממול, ghosts, הכל או כלום, 77, שתי פנים, הניצוץ את אלו אני מסוגל לשמוע כל היום ובחיים לא ימאס לי מעבר לכך, כל שאר השירים גם להיטים אבל לא הצלחתי להרדת לעומקם כמו לאלו אגב, אני תומך ב'האחר' כאלבום הכי איכותי של ברי.