היי אני חדשה

היי אני חדשה

מישהו מהבית משוגעים הזה יודע פרטים על ההופעה של ברי הדג נחש ועוד אנשים

Yoshik

New member
ברוכה הבאה כפרה :)

מידע על ההופעות ניתן למצוא בחלק העליון של הדף ב'לוח אירועים'

ברוכה הבאה

את מוזמנת לספר לנו קצת על עצמך! איך התחלת לשמוע את ברי? מהם השירים האהובים עליך? האלבום האהוב? אגב, אני מצפה ממי שהלך\הולך היום לפיוז'ן לספר מה היה כדי שנכניס למאמרים

../images/Emo12.gif

you must be kidding זאת פאשלה שלי, אתה מוזמן גם כן לספר לנו איך התחלת לשמוע את ברי ומהם השירים האהובים עליך והאלבום האהוב. וכמובן, אם יש שיר שהשפיע עליך בצורה כלשהי.

Yoshik

New member
יששש! אז ככה...

את השירים הראשונים של ברי הכרתי בשנות ה-90 המאוחרות. לא יכול להצביע על מקור מדויק שבו שמעתי לראשונה, אבל נורא חיבבתי את חלליות והאיש שבקיר. אחכ עד כיתה ט' כמעט ולא שמעתי ברי, למרות שידעתי לזמם עוד כמה שירים. בכיתה ט חל השינוי. חבר שלי, לתומו, התלהב נוראאא מהשיר של פורטיס - "שלמה נוסע על משאית מפלסטיק מתל ברוך ועד בית אל" ואז התחלנו שנינו להוריד שירים... עד לפני כשנה וחצי היה לי אוסף רחב יחסית של שירים (משו כמו 25+). מאז ברי הפך לאחת האהבות הכי גדולות שלי בסצינת הרוק הישראלית והתמכרתי. כיום חוץ מסימנים של חולשה שעוד לא השלמתי, יש לי כמעט את כל האלבומים של ברי במלואם ואני בשאיפה להשיג את כל הביצועים, דואטים וכו' משו כמו כמעט ג'יגה על המחשב. בתקופה האחרונה יוצא לי הרבה הרבה לבלות באינטרנט, אני מבלה את רוב הזמן עד הגיוס (עוד שבועיים+) בקריאה, ויצא לי לקרוא כמה ניתוחים. הניתוח הכי טוב, חזק ועמוק שקראתי היה על 'ריבונו של עולם' שבאמת השפיע עלי. שירים אהובים: ריבונו של עולם, נכנע לך, השומר של הגן, לחץ, באויר, תני לי מקום, חבל שאת לא, החיים שממול, ghosts, הכל או כלום, 77, שתי פנים, הניצוץ את אלו אני מסוגל לשמוע כל היום ובחיים לא ימאס לי מעבר לכך, כל שאר השירים גם להיטים אבל לא הצלחתי להרדת לעומקם כמו לאלו אגב, אני תומך ב'האחר' כאלבום הכי איכותי של ברי.

Yoshik

New member
+בונוס

הייתי בהופעה של ברי בניצנים הקיץ ובהופעה לפני חודש וחצי בערך בסיטיהול ששם היה אדיר ביותר

T S F1

New member
בסיטי הול

הוא נתן הופעה מושלמת [לפי קרטריונים שלי.. אל תשאלו..] היה כלכך שווווווה.. אני רוצה שוב :) בכל מקרה, התכוונת ל"אמונה עיוורת" או ל"הכל או כלום"?

Yoshik

New member
נראה לי שיש כאן איזה חידוש

מה ההבדל? אני התכוונתי לשיר שזו השורה הפותחת "באמונה עיוורת אני צועד על פי תהום כמו אבן מתגלגלת שצועדת במקום" - נראה לי שזה הכל או כלום ואנ'לא מודע למה זה 'אמונה עיוורת'? אגב, מאיפה אתה באיזור?

T S F1

New member
רגע.. תן לי לצאת מההתקף צחוק הזה..

חחחחחח.. יש 2 אנשים בעולם שקוראים לי ככה.. מעניין אם אתה אחד מהם.. לא משנה.. אני מקרית אתא.. ויש את השיר "אמונה עיוורת"-אליו התכוונת. "הכל או כלום" זה הקטע האחרון הדיסק, תבדוק ותראה.

T S F1

New member
וואלה? מגניב..

לא ידעתי שמישהו בחור תחת הזה אוהב ברי.. כולם פה שומעים רק מזרחית! בעעע..

lilistears

New member
הכל או כלום ואמונה עיוורת

השיר שאת מתכוונת אליו הוא "אמונה עיוורת" "הכל או כלום" זו הנעימה שסוגרת את הדיסק (בעל אותו שם באופן מפתיע) וזה קטע אינסטרומנטלי, שברי דווקא עשה כמה פעמים בסיבוב הקודם. חבל שהפסיק

erans13

New member
../images/Emo10.gifטניה , אל תדרכי לי על יבלות

בכל פעם שהוא מופיע שם הוא נותן הופעה מצויינת , אני כל כך מתגעגע לסיטי

T S F1

New member
מצטערת..

פשוט.. זאת חוויה שאני לא אשכח בחיים! [לא רק בגלל שזה היה בסיטיהול.. זה פשוט חנוכה שאני לא אשכח..]

אני וברי, איך זה התחיל... חחחחחח

טוף... הכל עובר במשפחה. אח שלי ואחותי חינכו אותי בערך מגיל 0 לשמוע מוזיקה טובה. בזמן שכל הילדים בגן שרו "פרפרים מכל מיני צבעים" אני כבר מילמלתי שירים של פורטיס. ועכשיו ברצינות. הכל התחיל לפני שנה שמצאתי את "נגיעות" שהיה שייך לאח שלי מתחת למיטה והחלטתי להחרים אותו (מה? מי שמוצא מרוצה...) שמתי במערכת ואני חיבת לציין שהתאהבנו במבט ראשון, השירם באמת נגעו והקול של ברי, נו, זה הקול ברי. בהתחלה נורא אהבתי את השירים היותר שקטים שלו אבל עם הזמן אני יותר ויותר אוהבת דווקא את השירים שמדליקים אש במיתרים.... אלבומים אהובים: האחר וסימנים של חולשה, למרות שנגיעות תמיד ישאר האהבה הראשונה.... ולכל הדרומיים, מי שלא היה בהופעה בפורום פיספס בענק!! תשאלו את ענת... חוצמזה נורא התרגשתי לדבר עם ברי!!!

למעלה