היי! אני חדשה!

GraF S

New member
היי! אני חדשה!

היי!!!! קוראים לי טל אני בת 15 מרחובות ואני מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה .... מתה!!!!! סתם.. אני לא מתה.. אני מתה על ג'קאס וCKY!!!! אז.. מה קורה?

holly shit

New member
טובתודה!

ברוכההבאה!! נראהלישזהממשטיפשותלעשותרווחביןמילהלמיללאחבלעלכלהמקוםהריק?!

Yeman Bitch 1

New member
וויאתכלכך צודקתזהחוסךמקוםיקר

נראהלימעכשיואניאתחיללרשוםככה!תודהבובה!!

דוגריזהממשמגניב!!!

חחחחחחוואיזהפשוטגאונימהיוםאנימתחילכתובככה!! אתםעודתתחרטושהמצאתםאתזהלמהכלמהשתראומהיוםזהאוסףשלאותיות!! מואהאה!! :)

holly shit

New member
היי!!רקתזכרועםכלקובייתרווח..

שתחסכומיהגהאתהרעיוןנושאפלאיםהזה..אניממשאשתעסקיםלמופתאוקמצניתלמופת..אחדמהשניים..

omni96

New member
וואי זה רעיון נהדר !!

סירקומקוםאניהולךמיליםמוזרותאתםלאמביניםחבלאלתקראויאטיפשיםאמרתיקומקוםלא?

אוקיאנירקרוצהלהוסיףעודמשואחדקטנטן!

שכחתילהוסיףאתמולבהודעהאזאמממממםםםככהאתמולכזההלכתילקניוןופתאוםאנירואהאיזהחמגנחשלאמארתילואישמהחלאתהאזההואהלךואמרצתםבךפחחחחחחחואזהואמלחשוזנכפרתמאלטונפללבור!!! והקטעהממשמצחיקזהשיוםאחריזההאמורפלגרמאןכיצריךלעשותאתזהואניבכללנפשמתעמצחוק!!!! מענייןאותיכמהנאשיםקוראיםאתזהעודפעםועודפעםמנסיםלהביןמהבכללאניאומרשמהומהשמענייןאותיעודיותראםהםקלטושסתםחירבשתיאותיות!!!

SAMAR

New member
הכל טוב מה איתך?...

אני סמרה או כתלה מג'רוזלם [ירושלים...]וגם אני מחבבת מאוד ג'קאס וCKY [תודי שלא גילת את זה...] שיהיו לך חיים יפים וטובים! לילה טוב!!!

GraF S

New member
עודמשהושאנירוצהלהגיד

האייסיקיושליזה143971896והמסנג'רזה[email protected] אנילאממשעושהג'קאסאבלאניאוהבתסתםלצלםסירטוניםטיפשייםכגוןזה http://www.putfile.com/videos/1605191377.wmv אההההההההההההההוהינהתמונהשליכמעטשחכתי!!! בוםבוםבוםבםבםבםבםבוםבםבוםבוםבםבובםבובםבובםבובםבום שקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקט

למעלה