היי אני חדשה היי אנשים אני אשמח להכיר אתכם למרות שחלק בטוח אני מכירה משער 5 הפועל ת''א איתך לנצח!
H hilaaa18 New member 11/1/05 #1 היי אני חדשה היי אנשים אני אשמח להכיר אתכם למרות שחלק בטוח אני מכירה משער 5 הפועל ת''א איתך לנצח!
ע על האש New member 11/1/05 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif אותי את בטוח לא מכירה,אני משער 4 . ואל תבהלי מכך שאין כאן הרבה אנשים,את יותר ממוזמנת להשאר .
ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif אותי את בטוח לא מכירה,אני משער 4 . ואל תבהלי מכך שאין כאן הרבה אנשים,את יותר ממוזמנת להשאר .
ז זוהר/המלך New member 12/1/05 #7 יא..... ככה אתה לא רוצה אותנו??........ ויפית, את גונבת ממני את השם שנתתי לו??...
D danistar New member 12/1/05 #8 למה נעלמו ?? לאן נעלמו ?? אני כאן כל הזמן .. קורא . קראתי את הכתבה על שיע ועל זה שהוא היה רוצה להחליף שלושת רבעי קבוצה וחשבתי לעצמי אם לשחקנים הללו היה עשירית מהנשמה ששיע השקיע בהפועל במשך החיים שלו היינו נראים אחרת .
למה נעלמו ?? לאן נעלמו ?? אני כאן כל הזמן .. קורא . קראתי את הכתבה על שיע ועל זה שהוא היה רוצה להחליף שלושת רבעי קבוצה וחשבתי לעצמי אם לשחקנים הללו היה עשירית מהנשמה ששיע השקיע בהפועל במשך החיים שלו היינו נראים אחרת .