היי אני חדשה....

היי אני חדשה....

אני אישית חזרתי מפולין לפני כמעט חודשיים ועדיין לא קולטת איך קרה שאומה שחשבה את עצמה נאורה וליברלית הפכה לנגררת אחרי מנהיג שלא היה מטורף או מופרע פשוט רצה להשמיד עם שלם. אצלי במשלחת דווקא היה גיבוש נפלא עבדנו יחד ניחמנו אחד את השני שהיה צריך וגם ידענו לשתוק ביחד לנסות לעכל (לא שזה קל) וללמוד יחד. אבל המשלחת הייתה גם מהנה למשל ערב חסידי אומות עולם שהיה גם שירה בציבור ובו מאוד נהננו. בקיצור כל מי שמתלבט אם לסוע או לא אני ממליצה אל תתלבטו זה חלק מההיסטוריה שלנו וכל אחד צריך לעבור את זה. ד"ש לכל משלחת 255 ניר העמק אורט עכו מועצת תלמידים ארצית ואנחנו אורט מעלות אוהבת עלוה (זה העלים הירוקים על העץ)

טיפקסית

New member
ברוכה הבאה גם את שכנה שלי [יחסית]

אני גרה ממש צמוד לנהריה קרוב קרוב ברוכה הבאה לפורום שלנו הייתי בפולין באוקטובר פלוס מינוס כשאתם הייתם שם אבל נסעתי עם הבי"ס שלי ואני מסכימה עם מה שכתבת האם גם אתם נכנסים לכיתות ומספרים על המסע ביום השואה? לדעתי כל מי שפה ואמור להכין טקסים זה הזמן שלנו להתחיל לשתף אחד את השני בקטעי קריאה,בהתלבטויות

Juramento

New member
את ממעלות???

חח אני במעלות ובנהריה כמעט כל שבוע..משפחה... רק למי שלא מכיר את מעלות אני חייב להגיד מילה: זה מקום מדהים!!! סבתא שלי וסבא שלי גרים שם ופשוט כיף לי לבוא לשם כל פעם...ממש ככה! יש שם אגם מקסים, אחלה קרח וכאלה..מה זה כיף! חח מזכיר קצת את זאקופנה...(מישהו היה בזקופנה??) חח

חחח בן איזה קטע

אפשר להפגש חחח אני כל החיים שלי במעלות אני לומדת שם אבל גרה בכפר ורדים....

טיפקסית

New member
את מכירה בי"ס אופק בעברון?

אם כן אני משם ויש לי חברה שלומדת בבי"ס מנור בקיבוץ כברי בכיתה י"א והיא מכפר ורדים אם תקפצי לנהריה בקרוב תשלחי לי הודעה וניפגש או משהו

Juramento

New member
חחחחח בת דודה שלי

לומדת בעברון בי"ב וגם היא יצאה לפולין!!! אולי אתן מכירות?

taltal3001

New member
מאיפה את מאמי?????

הכי צחוקים את בביצפר שלי ויצאת איתי כי גם אני גרה צמוד לנהריה.. ויצאתי דרך ביצפר באוקטובר.. ב-28.9 עד ה-5.10 אם יש לך בעיה להגיד אז תכתבי לי בפרטייייי

למעלה