היי אני חדשה...

היי אני חדשה...

מתה על פארסקייפ... סידרה חבל"ז יש בה הכל :דרמה,קומדיה,אקשן בקיצ' הכל הכל... אפילו רומנטיקה!!! (במיוחד) אממ רציתי לעשות סקר קצר... שכל אחד יכתוב מי הדמות המשנית האהובה עליו (חוץ מג'ון וארין) shooting makes me feel better! לאב יו ארין

varty

New member
וולקאם

הדמויות האהובות עלי חוץ מג'ון וארין זה . סטארק וסוזוקו וגם דארגו טוב. קודם דארגו אחר כך סטארק אחר כך סוזוקו.

sprqy

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

את תמיד מוזמנת לפתוח פה דיונים עמוקים על מה שחשוב באמת - מה ארין עשתה בין עונה שלוש לארבע??
ולשאלה שלך: דארגו (WHO'S YOUR DADDY) זאן ("גייאלאן גייאלאן") צ'יאנה (מותק) סטארק (PSYCO) וVARTY אני לא מכיר סוזוקו
הכל מאהבה..

רינת4

New member
ברוכה הבאה!!!

לא ידעתי שיש כל כך הרבה אנשים בארץ שאוהבים פארסקייפ. וכל פעם אני מגלה עוד ועוד אנשים כאלה. בהתחלה הרגשתי שאני לבד... ברשק לדמות משנית אהובה, אז אני מאוד אוהבת את צ'יאנה.

בטח שיש....

אני וגם אחותי (שהיא חולת פארסקייפ) שאת יכולה למצוא אותה בפורום תחת השם "piper sun" ואני בטוחה שיש עוד מלא כל הפורום מלא באוהבי פארסקייפ כמה שזה מוזר... גם אני חשבתי שהתחלה שאף אחד לא מכיר אבל התברר שלא! אגב גם אני אוהבת את צ'יאנה...

רינת4

New member
ברור לי שכל חברי

הפורום אוהבים פארסקייפ. התכוונתי כמובן לתקוה של לפני שמצאתי את הפורום ונהייתי מנהלת ובלה בלה בלה...

Chakotay

New member
שלום! וברוכה הבאה!

זה מנהג לתת ציטוט אהוב מהחדשים, יש לך משהו?

אוקי אממ ציטוט

אוקי הינה Sikozu: "And once you have assassinated Grayza, do you have and plan of escape?" Aeryn: "Run" Sikozu: "Anything more detailed?" Aeryn: "Run quickly" <Bringing home the Beacon>

sprqy

New member
עכשיו את סקייפרית רשמית../images/Emo8.gif

שאלות פתיחה: 1. איזו עונה אהובה ביותר? 2. איזו דמות ראשית אהובה ביותר? 3. איזו דמות משנית אהובה ביותר? 4. מתי נתקלת בפארסקייפ לראשונה? 5. WHO'S YOUR DADDY? 6. מהם שמות החיבה של רייג'ל?

או תודה רבהה

העונה האהובה עליי היא הרביעית ארין ללא ספק צ'יאנה (אוי מותק) השנה 2004 הסיטואציה משעמם בחופש הגדול זיפזופ בערוצים והופ פארסקייפ בערוץ הוט ספייס והתמכרתי! השם חיבה של רייג'ל שאני הכי אוהבת הוא...ספארקי

dixie chick

New member
גם אני אענה

1. 1+3. 2. ארין (חחח... אפשר לאמר שאני מכורה לארין מפארסקייפ יותר מפארסקייפ בכלל) 3. ג'ול בייבי, ילדונת חמודה... עצוב לי בלעדיה
4. בהוט ספייס, הערוץ שפתחו לכבודי לעשות לי אחלה ערב... 6. זוכרת את הפרק
7. הכי אני אוהבת באקוויד

למעלה