היי.... אני חדשה...

ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

לי-14 וחצי-ראשון לציון...פרטים בקיצור חחחחחחחחח אחח האיקונים האלה של החורף עושים לי חשק וכבר יהיה קר וגשם ושלג בצפון וברד ומעילים ושוקו חם וקטע שבאים עם מעילים לסטודיו ומתחממים בריקוד

היה קשה, כמו לכולם

וזה שאני בן לא מקל עלי בשום צורה, להפיך - אי אפשר לעשות שפגת על למטה.

H e l p3

New member
פפפפפפפ... גיל 3?

נשמע לי קצת הזוי... אני התחלתי בגיל 5.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאצלי זה היה די ארוך..

בכיתה ב' הלכתי לאיזזה סטודיו, ורקדתי כמו תרנגול הודו שבזה הרגע מרטו לו את הנוצות.. יצאתי מהחוג אחרי חודשיים, ובכיתה ד' ראיתי שיש חוג בקאונטרי אחד ליד הבית שלי, ופתאום זה התעורר בי! החשק הזה לרקוד ולקפוץ ולהשקיע את הנשמה! הגעתי לחוג, הייתי חדשה והייתי היחידה בכל תולדות החוג שבהופעה הראשונה שלה הייתה בשורה ראשונה. פשוט רציתי את זה, וברגע שרציתי את זה, עשיתי את זה גם טוב
ופשוט לא יכלתי להפסיק! אני פשוט לא יכולה בלי זה! יום אחד בלי לרקוד ואני פשוט לא מרגישה בנוח...
וזהו.. עכשיו אני בכיתה ז' וכל שנה אני לאט לאט מתקדמת ועולה ברמה יותר ויותר, הכישרון שלי לא היה כישרון של לידה, הוא היה כישרון של רצון- כשיש לך את זה-אז יש לך את זה

חח

גם לי זה נשמע הזויי בהתחלה.... זה מה שסיפרו לי... פשוט שדודה שלי הייתה מורה לבלט והיה לה סטודיו שהגיל המינימלי שלו זה 4... ובגלל שהיא דודה שלי היא נתנה לי להתחיל יותר מוקדם...

אני התחלתי בגיל 3 אבל אז זה לא ממש

קלאסי.. זתמורת זה מעין מחול יצירתי כזה ובערך בגיל 5 נראה לי מתחילים ממש קלאסי.. אבל כעקרון הייתי בחוגי ריקוד כבר מגיל 3.. :) פאק שאני חושבת על זה זה ממממש מוקדם!

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo60.gif

אני דלית בת 16 וחצי מאזור השרון ורוקדת מגיל 6, כלומר השנה זו תהיה השנה ה- 11 שאני רוקדת (מכיתה א' ואני עכשיו בכיתה י"א
).

dance diva

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לי
14 וחצי
ראשון לציון רוקדת מגיל 3 עם אמא בג'ימבורי ומגיל 5,6 רוקדת באמת

למעלה