היי אני חדשה!! אני מתה על מאיה בוסקילה!! היא מהממת!! רציתי לדעת מה העדה שלה?? תודהה
S Sea Flower New member 1/11/04 #1 היי אני חדשה!! אני מתה על מאיה בוסקילה!! היא מהממת!! רציתי לדעת מה העדה שלה?? תודהה
™ ™NorrtherN StaR New member 1/11/04 #2 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif מאיה שלנו מרוקאית
י יערית ושמעון לנצח New member 1/11/04 #3 ברוכה הבאה ... ../images/Emo24.gif מקווה שתהני כאן איתנו ... והיא מרוקאית .. בוסקילה מה..? לא מרוקאי ?
ברוכה הבאה ... ../images/Emo24.gif מקווה שתהני כאן איתנו ... והיא מרוקאית .. בוסקילה מה..? לא מרוקאי ?
L LoLita07 New member 1/11/04 #5 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif../images/Emo65.gif וואלקם ברוכה הבאה לפורום הכי 100מם בתפוז= מאיה בוסקילה אזזז תתנהגי יפה חח סתם נשמה אז שתהיה לך ברוכה הבאה וגם ברוכה הבאה לאיקוניים של החורף
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo188.gif../images/Emo65.gif וואלקם ברוכה הבאה לפורום הכי 100מם בתפוז= מאיה בוסקילה אזזז תתנהגי יפה חח סתם נשמה אז שתהיה לך ברוכה הבאה וגם ברוכה הבאה לאיקוניים של החורף
K k a b o o k New member 2/11/04 #6 ברוכה הבאה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני יניב מקווה שתהני כאן ואת מוזמנת לספר על עצמך קצת ולגבי שאלתך, מאיה היא מרוקאית (בוסקילה ) תהני
ברוכה הבאה מותק../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני יניב מקווה שתהני כאן ואת מוזמנת לספר על עצמך קצת ולגבי שאלתך, מאיה היא מרוקאית (בוסקילה ) תהני
י יסמין גזורה על מאיוש New member 2/11/04 #7 אהלןן ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif תהני פה פוליםםם ואת כבר יודעת מה העדה שלה חחח מכל אחד פה קיבלת תשובה..
אהלןן ברוכה הבאה..../images/Emo24.gif תהני פה פוליםםם ואת כבר יודעת מה העדה שלה חחח מכל אחד פה קיבלת תשובה..