איזה שירים של אירוסמית' את הכי אוהבת? איזה דיסקים של אירוסמית' יש לך? מה את אומרת על האלבום החדש של אירוסמית'? את חושבת כמונו שמי שרוצה אזרחות יפנית צריך להיות מושחת?
That's what you got to say... דווקא רוצים לדעת עוד פרטים. שם,גיל,מאיפה,איך הגעת ללהקה,אלבומים שיש לך באוסף,שירים אהובים,מידת נעליים גם אם צריך... ברוכה הבאה! And stick around for the cool Aero-Sound...
אירוסמית' זאת לא הלהקה האהובה עליי אבל זאתלהקת הרוק הראשונה ששמעתי. השיר הראשון שלהפ ששמעתי הוא:CRAZY[פעם ראשונה ראיתי אותו בכיתה ה' ועכשיו אני בכיתה י'] השירים שאני הכי אוהבת הם: CRAZY,CRYIN ו-JADED. אין לי דיסקים שלהם אבל יש לי דיסק צרוב שלהם ולפני שאתם מתעצבנים לא אני ביקשתי פשוט נתנו לי אבל אני מיתכוונת לקנות ובגלל זה אני רוצה שתציעו לי איזה דיסק/ים לקנות. ד''א אני מכפ''ס
ובכן,באמת כדאי לך מאוד להתחיל לקנות את הדיסקים וגם להיחשף לאלבומים הישנים יותר של הלהקה משנות ה-70 ולא רק מה שאת מכירה היותר חדשים. מהתקופה החדשה יותר הכי טוב להתחיל עם אחד מהאלבומים הבאים: Get A Grip Nine Lives Pump ומהתקופה הישנה יותר: Toys in the attic Rocks ו-2 האלובמים הראשונים של הלהקה שנמכרים כרגע במבצע תפוז בטאוור רקורדס: Aerosmith Get your wings ואת גם יכולה להתחיל אולי עם אוסף שמכסה את כל התקופות כמו: O,yeah ultimate Aerosmith hits בכל מקרה,נשמח לענות על עוד שאלות אם יהיו לך ובאמת תתחילי לקנות ותתמכרי,זה לא נהיה יותר טוב מזה...