היי אני חדשה:)
C Cutee New member 15/9/04 #2 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אין כבר כלכךך על מה לדבר בפורום כי כבר נגמר מיכאלה אבל לא נורא מקווה שיהיה לךך כיף בפורום שנה טובה מתוקהה..שנה טובה לכולכם פורום מושלםם
../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אין כבר כלכךך על מה לדבר בפורום כי כבר נגמר מיכאלה אבל לא נורא מקווה שיהיה לךך כיף בפורום שנה טובה מתוקהה..שנה טובה לכולכם פורום מושלםם
C Cutee New member 15/9/04 #6 ../images/Emo9.gifמקפיצה על אל את ההודעה הקפצות למעןן הודעות חשובות יותר מק
ג גיגי123 New member 15/9/04 #8 ברוכה הבאהההה ../images/Emo98.gifאיזה מאיה? יש כמה מאיההההה מה הכינוי שלה??? ותהני פה! בת כמה? ומה השם?
ברוכה הבאהההה ../images/Emo98.gifאיזה מאיה? יש כמה מאיההההה מה הכינוי שלה??? ותהני פה! בת כמה? ומה השם?
S snoopile New member 15/9/04 #9 היי ברוכה הבאה את מאוד תצטערי בפורום הזה כי יאישימו אותך בדברים שלא עשית תתכונני שיהרסו לך את החג כמו שלי הרסו
היי ברוכה הבאה את מאוד תצטערי בפורום הזה כי יאישימו אותך בדברים שלא עשית תתכונני שיהרסו לך את החג כמו שלי הרסו
C Cutee New member 15/9/04 #11 חח את מתכוונת : ברוכה באה לפורום הקט,תזהרי לפני שsnoopile תהרוס לך את החג