היי אני חדשה

פיה 504

New member
היי אני חדשה

וראיתי רק את הסרט וכמה פרקים
אין לי כבלים דיגיטליים אבל אני חולה על זה!!! אוף...... אני לא מורידה מקאזה כי זה לא חוקי...... למישהוא יש מושג עם אפשר לקנות את זה בחניות איפה שהוא??

לפי מיטב ידיעתי

אפשר לקנות את עונות 1 ו-2 בטאוור רקורדס אם לא נגמר להם המלאי.... ואת יכולה להוריד מקאזה את יודעת... זה לא שיעצרו אותך או משהו...

richter

New member
אבל קומדי סנטרל לא, וגם לא תפוז.

וזה לא נתון להחלטתי או להחלטתכם אולי זה לא היה ברור כל-כך, להבא גם הפניה להורדה מתוכנות שיתוף אינה מתקבלת בברכה על פי חוקי תפוז
, ולכן בפעם הבאה יימחקו הודעות בסגנון. אז להבא, בבקשה להימנע מהעניין
וד"א, כן ניתן לעצור אותך, אולי הסיכויים שזה יקרה בארץ שואפים לאפס, אבל הם קיימים, ובארה"ב זה כבר קרה כאשר ה-RIAA הגיש תביעות נגד משתמשים בתוכנות שיתוף.

microbe15

New member
לפי מה שאני יודע...

אין בעיה לדבר על הורדה או להפנות לתוכנות שיתוף בפורום טלויזיה לדוגמה המנהלים מדברים על זה בלי בעיה אבל אם אתה אומר, אני מפסיק :)

richter

New member
לדבר מותר, הפניה- אסור ../images/Emo13.gif

כלומר, עצם הדיבור על התוכנות הוא בסדר כי התוכנות עצמן הן חוקיות. השימוש בהן למטרות הורדה של תכנים פיראטיים המוגנים בזכויות יוצרים הוא זה שעובר על החוק. למשל- ההפניה בסגנון של "תוריד את xyz מקאזאא" משקלה כמשקל הודעה בסגנון "אתה יכול להוריד את הפרק מהלינק המצורף [בצירוף לינק/כתובת/וכו']"- שתיהן אינן חוקיות על פי חוקי תפוז
מקווה שזה ברור כעת, אנא אימרו לי אם לא

microbe15

New member
תראה

תשמע... סתם תראה לדוגמה את הודעה הזאת בפורום טלויזיה בגלל זה אני יודע שכל עוד אין לינקים ישירים אז אין בעיה, כי תוכנות השיתוף עצמן כבר הוכרזו חוקיות

microbe15

New member
אגב

אני לא שולל את העובדה שיכול להיות שהמנהלים שם עוברים על החוקים, ולכן אקבל על עצמי כל גזר דין שינתן על ידך :)

richter

New member
זה לינק ישיר..

זה בדיוק כמו שתתן לינק לאתר של הורדות לס"פ או שתיתן לינק ישיר לפרק מסויים אבל שוב כמו שאמרתי לא יודע מה ההתייחסות לביט-טורנט, אני אברר את העניין.

richter

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

בארה"ב כבר יצאו DVD-ים של ארבעת העונות הראשונות, לא יודע אילו מהם ניתן לרכוש בארץ. את מוזמנת לברר בחנויות העוסקות בנושא
אם אין לך בעיה אם אנגלית קיימת כמובן האפשרות של הזמנה מחו"ל שכדאי לך לקחת בחשבון.

פיה 504

New member
אין לי בעיה עם אנגלית......

אני רואה תוכנית בסטאר וואל ומבינה את הרוב חשבתי כבר על לקנות קלטות ונראה לי שאני יקנה לכבוד הבת מצווה ודבר אחד להגיד גו קני! (סליחה המוח שלי נשרף אחזור בעוד כמה דקות)

למעלה