הי סוכריה את מתוקה כמו השם שלך?
ס סוכרייה בסטייל New member 30/8/04 #20 היי מה קורה?? היי קוראים לי אופיר אני בת 11 וחצי יש לך איסי??
ה הקיפודה מרחובות New member 30/8/04 #17 ברוכית הבאית../images/Emo70.gif אני שחר בת 13 בנובמבר עולה ז',ויש לי אובססיה לסוכריות על מקל
ה הקיפודה מרחובות New member 30/8/04 #23 לע...../images/Emo70.gif הייתי מתה שיהיה לי אייסי,אבל (בפעם המאה) המחשב שלי לא נותן לי להוריד... אחד גדווווול.. אהה,ו-החתימה שלך הדגל לא ממש קשור
לע...../images/Emo70.gif הייתי מתה שיהיה לי אייסי,אבל (בפעם המאה) המחשב שלי לא נותן לי להוריד... אחד גדווווול.. אהה,ו-החתימה שלך הדגל לא ממש קשור
ס סוכרייה בסטייל New member 30/8/04 #25 כנסי כותבים תשם שלי עם א ואני לא יודעת איך משנים תחתימה את יכולה להגיד לי
F Fighter Kineret New member 30/8/04 #22 למנהלות../images/Emo32.gif אתן בטוח יכולות לדבר עם תפוז לעשות לענת חסימה ז'תומרת בפורמים של תפוז מי שמציף או מאיים חוסמים לו ת'אינטרנט או לעשות לה חסימה לפורום
למנהלות../images/Emo32.gif אתן בטוח יכולות לדבר עם תפוז לעשות לענת חסימה ז'תומרת בפורמים של תפוז מי שמציף או מאיים חוסמים לו ת'אינטרנט או לעשות לה חסימה לפורום