היי אני חדשה

מורן 1986

New member
היי גם לי יש יום הולדת בנובמבר../images/Emo77.gif

מה התאריך שלך

ב ו צ י

New member
ברוכה הבאההה../images/Emo24.gif../images/Emo3.gif

לי קוראים ענבל ואני בת 15 מרעננה תהני בובה

קרניjack

New member
הייי ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif

א ני קרן בת 16
ספרי קצת על עצמך

12111 מיכל

New member
כבר שלחתי לך אבל אני יכתוב פה

קוראים לי מיכלך אני חולה על בעלי חיים בת 13 עוד כמה חודשים אני יהי בת 14 אני אוהבת את נלי אבריל כרסטינה קיילי דניאל רדקליף אמה ווטסון ובכלל חולה על הארי פוטר ועל השבט

קרניjack

New member
לא../images/Emo104.gif כתבתי שם פעם אבל מרוב שיש

שם טונות של ספויילרים, אני לא נכנסת, זה כבר כמעט הרס לי את הספר הרביעי ובקשר לסרטים, אני גם לא אוהבת אותם, כי הם כולאים את הדימיון, למרות שהם יפים

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifשלומות מי =דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif, בת 16 מנס ציונה|בת|../images/Emo70.gif עדיין לא../images/Emo128.gif ידועים../images/Emo62.gif פרטים../images/Emo86.gif על עונה 6../images/Emo41.gif (גית../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif../images/Emo61.gif תפסיקי להלחיץ../images/Emo12.gif ניובים../images/Emo9.gif מאגניבים../images/Emo98.gif ומאטוקים../images/Emo23.gif שרק הצטרפו לפורום../images/Emo43.gif ותתני להם קצת תקווה../images/Emo16.gif לעונה חדשה../images/Emo70.gif), לדעתי תהיה (שתקי../images/Emo11.gif גית../images/Emo96.gif../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif) אבל יש עוד זמן../images/Emo160.gif עד שהיא תגיע לפה../images/Emo104.gif זה בטוח../images/Emo127.gif... את מוזמנת לבקר../images/Emo82.gif באתר שלי ושל שיר../images/Emo23.gif (טינקרבלק) "עולם השבט הישראלי" ולהתעדכן משם... ברוכה הבאה../images/Emo24.gif והתמכרות נעימה, דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif נ.ב - מצורפת תמונה של בעלי האהוב../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif דן וויקס האנה הלוא הוא ואד...כפרע עליו....

כפי שאמרתי../images/Emo61.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

*המאמר בקרוב* לירז, רותם, אם אני כותבת את זה תעלו את זה לטאגליינס, טוב

SwEEt T

New member
היי ברוכה הבאה

אני עדי בת 16 מחור בדרום השתלבות נעימה

למעלה