היי אני חדשה

12111 מיכל

New member
היי אני חדשה

היי קוראים לי מיכל אני חולה על השבט לא פספסתי פרק אחד אני חולה על כול הדמיות רציתי לשאול מתי תהיה העונה החדשה של השבט

YaEloNeT

New member
וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

אנע יעל מפ"ת סיטי =} והעונה השישית של השבט תצולם תוך כמה זמן, אבל עדיין אין תסריט =\ (שקט גיתע) הייתי שמה פה כמה אייקונים >נורמלים< אבל תפוזונע לא פותח אותם... ={{{{ עמכם הסליחה =}

אוקיי יעל שתקי מחלה../images/Emo3.gif

היי מיכל, אני גיתית מנתניה סיטי (שלייי שלייייי
) עונה השישית של השבט מוטלת בספק רב (בקרוב המאמר שיסביר הכל כדי שזה יהיה מובן, יש אנשים בפורום שמסרבים לקלוט אההממ יעל אהההמ
), נכון לעכשיו קלאוד9 החברה המפיקה את השבט כבר פירסמה בהפרשים של חצי שנה פעמיים באגף החדשות האקסלוסיביות שלהם באתר שהם מתחילים לכתוב את העונה השישית, מה שמראה הרבה על אמיתות ההודעות שלהם. לפיכך, ובקיצור נמרץ, נכון לעכשיו אין עונה שישית ל"השבט" למרות שקלאוד9 נהנים למתוח את כולנו. ברוכה הבאה לפורום שלנו, אני מקווה שתהני פה
ורק לידע כללי סלייד שלי, מאט רובינסון גם, ואמבריי שולטים
קבלי תמונת פתיחה וחיבוק

YaEloNeT

New member
חוליירע../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

slallum

New member
מממ שלום../images/Emo9.gif

תהני לך בפורומיישן החביב והמוזר ביותר שלנו=] אני עופר "הסנטר המעניין" הורוביץ, ואני ממזכרת בתיה מושבה (יש תירגום למושבה באנגלית
)

jack 1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את יכולה להזמין משטרה ולהגיד שאני מטריד את מנוחת השכנים ואז יעצרו אותי

slallum

New member
לא לא, מיכל, את צריכה ללמוד../images/Emo8.gif

כשדבר כזה קורה, תמיד אומרים: תפוזונע
כי זה אשמת תפוז שההודעה נכתבה פעמיים
צריך להרביץ למחשב אחרי שזה קורה

למעלה