היי אני חדשה...

star_female

New member
ציטוט שלך...

"אני כבר ראיתי את כל העונות ובקרוב גם את האדבנסים והטאמרס" כבר ראית את אדוונצ'רס.

Ryuichis Girl

New member
אבל זהו שאדבנס 2זה לא 2 כי...

כבר שאלתי איך זה שיש סרט לעונה שתיים ואין לאדבנס 2 תילכי לאתר מידע ששחכתי את שמו יש אתר עם כל האנימות שבעולם ואדבנס 2 ומה שאמרתי זה משו אחר אבל אין לי כוח לזה עכשיו אני מתה מעיפות X.X

קורורו

New member
?! מה?!

לא הבנתי מה אמרת בהודעה הזו.... כנראה העייפות משפיעה עלייך... ויש ל - 02 סרט. הוא גם מדובב פה בישראל
.

Ryuichis Girl

New member
אולי את צודקת אבל....

אני הלך ליבדוק עכשיו את האתר המידע הזה שאמרתי ואבדוק

Ryuichis Girl

New member
**דופקת תראש בקיר**..

צדקתם זה באמת ככה אני היתבלבלתי כי ראיתי משו ולא ראיתי את זה נכון טעות שלי!XX

JeTfIrE

New member
לידיעתך הרבה...

כנראה שיש סרטים וביום שבת משדרים את הסרט הראשון של דיג'ימון בפוX קידס ולמה שמת את התמונה הזאת?!מאיפה הבאת אותה מאתר לגייז? חסר למט להחזיק 2 פונפונים והוא יהיה בת...

אני שונאת את הגישה המעצבנת שלך!><

מה זה "לידיעתך הרבה"? זה ממש מעצבן, פה בפורום עד עכשיו לא דיברו ככה (אולי רק לעיתים רחוקות מאוד), ולא כי המנהלת איימה או משהו, אלה כי פשוט אף אחד לא רצה. וגם ראיתי איך דיברת עם אורן("עוד בן אדם") אז תתחיל להרגיע... ובכלל מה הבעיה עם התמונה? ואיך היא קשורה להומואים? ולמה מאט נראה לך כמו בת? ואם הוא נראה כמו בת זה בגלל שהוא בישי. וחוץ מזה הומואים בכלל לא נראים כמו בנות.

JeTfIrE

New member
דעה אישית....

ואם אני פגעתי בך או בפורום הזה איכשהו אני מצטער אני לא התכוונתי

JeTfIrE

New member
אבל באמת עכשיו....

מה בשחור לבן החולצה שלו נראית כמו חולצת נצנצים!!!! והחיוך שלו נראה כמו של סנובית

Goggle Girl

New member
הוא לא מחייך בתמונה הזאת

ותסלח לי אם אני אגיד שכל הפוזה שלו די מתאימה לאיך שהוא התנהג בתחילת העונה הראשונה XP זה שהוא אולי ניראה טיפונת נשי מדי זה כבר סגנון הציור ומלא אנשים מציירים אותם ככה

JeTfIrE

New member
אמנם הוא לא מחייך

תסתכלו על הפה שלו!!! זה ממש אבל ממש נראה סנובי יש דברים שונים בקשר לתמונות צבעוניות לתמונות בשחור לבן הכל נראה שונה!

star_female

New member
מוזר שאמרת את זה דווקא על תמונה

שהיא בכלל לא שונן-איי XD דרך אגב, אני די בטוחה שיש לי תמונה של מאט עם פונפונים איפשהו באוסף (... או שאולי זה לא מאט, לא זוכרת :X) אבל אין לי כוח לחפש. ואם אתה כל כך נגד שונן-איי אז כדאי שתשנה את הגישה... זה פורום לאנשים עם ראש פתוח, ולא הומופובים.

למעלה