היי אני חדשה!

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה!

אני שחר.. בת 16 מגבעת שמואל... אני מרגישה כמו בקבוצה לאלכוהוליסטים אנונימיים!

13 u S t 3 D

New member
../images/Emo24.gif

היי סיון!! אני קלר בת 15 מחולון אני אוהבת מאטי ועם הוא עם שחור בעינים עוד יותר טוב!!!... וואלקום!! enjoy

fight star

New member
חחחחחחחחחחחח

חחחחח שחר, רוצה לספר לנו משהו? אני דניאל,מכורה קשות לג'יימס ודגני כריות (הן מרושעות, מרושעות אני אומרת לכן!
-דרך אגב, הדובי אמור להיות הדבר הכי קרוב לכרית..פשוט הוא גם שמנמן וגם חום..יש בזה איזשהו הגיון...
) נמנמנמנמ...מה המצב? שיייישש...יש לנו הרבה חדשים..איזה כיף! יפפייי!!!

fight star

New member
חחחחחחחחחח

חחחחח שחר, רוצה לספר לנו משהו? אני דניאל,מכורה קשות לג'יימס ודגני כריות (הן מרושעות, מרושעות אני אומרת לכן!
-דרך אגב, הדובי אמור להיות הדבר הכי קרוב לכרית..פשוט הוא גם שמנמן וגם חום..יש בזה איזשהו הגיון...
) נמנמנמנמ...מה המצב? שיייישש...יש לנו הרבה חדשים..איזה כיף! יפפייי!!!

fight star

New member
חחחחחחחחחחחח

שחר אלכוהוליסטית שחר אלכוהוליסטית שחר אלכוהוליסטית !!! פעמיים...חחחח

Air Hostess

New member
שלום כולם..

אני הכי אוהבת את ג'יימס אחר כך מאט ובסוף צ'ארלי..

13 u S t 3 D

New member
בסוף צארלי???

יאללה כל הדניאליות [כולם אוהבות צארלי] להתנפפפללל!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סניאל מוכפלת מואחאחאח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם מצחיקות אותי סיוון את מפחדת?.. זה מזכיר לי בועידה שאנשים בורחים מפאניקה

fight star

New member
פחחחחחחחחחחחחח

קלר את הורגת אותי!!!!!!!!!!!1 יש לי הרגשה כזאת שכל מי שרואה את זה מה זה בהלם...ופחד...ו..אההה..לא יודעת אבל מה שאני כן יודעת זה שאנשים בטוח מפחדים מאיתנו מאוד כרגע.... נ.ב אני של ג'יימייייי!!! והרעיון ש-אני מוכפלת באמת יכול להבריח מפה כמה אנשים...

13 u S t 3 D

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני מדמיינת את סיוון רואה את זה ועושה או-קיי מה זה המקום הזה????.. והולכת

fight star

New member
פפפפפפלאףףףףףףף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא בטח (בעצם, כולם) בשוק של החיים שלהם...) נ.ב זה רקאני או שאנחנו לבד פה? יש לי הרגשה שזה קשור לחוסר השפיות הזמנית-מההה...על מי אני עובדת- התמידית שלנו!

fight star

New member
פלאאאאאאאאאאף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היא בטח (בעצם, כולם) בשוק של החיים שלהם...) נ.ב זה רקאני או שאנחנו לבד פה? יש לי הרגשה שזה קשור לחוסר השפיות הזמנית-מההה...על מי אני עובדת- התמידית שלנו!

fight star

New member
ארררר

שוב פעם... כן, ניחשתם הוכפלתי... זה קורה לי הרבה לאחרונה תסבלו!

למעלה