היי אני חדשה

danielle girl

New member
היי אני חדשה

היי פליז תעזרו לי היום החברות שלי מארגנות מסיבת פיגמות ואני רוצה להפחיד אותם עם איזה סיפור מפחיד ואני לא מכירה שום סיפור פליז אולי אתם מכירים ?!??! תודה מראש! אהה וקוראים לי רון ואני בת 13!

faith2

New member
אממ....

יש מלא סיפורים מצמררים כאן בפורום, את יכולה פשוט לשוטט לך כאן או לחפש סיפור בפורומים רלוונטים לנושא...

Bartal j

New member
באמת האתר הזה לא ממש אמין

כאילו אני מכירה את האתר הזה אבל אני לא חושבת שהוא ממש שימושי .. רוצה סיפור טוב על רוחות ושידם וכל זה לכי לספרייה וקחי ספר שעוסק בסיפורים האלה או מקסימום תיכנסי לפורום אגדות אורבניות לקטגורית המאמרים של אגדות אורבניות מפחידות יש שמה כמה סיפורים מצמררים קצת.. כמו כן גם תראי להם סרטים מפחידים זה יעשה את העבודה ויהיה נחמד אם תסכמי שחברה אחת שלך שבמקרה משתפפת איתך פעולה "תעלם" במקריות בהפסקת החשמל בידיוק בזמן שסיפרת סיפור מפחיד.. אני פעם לפני שלוש שנים כשהייתי בת 14 עשיתי מסיבת פיג'מות מפחידה ליום הולדת שלי ורק אגיד שאף אחד לא ישן במשך שבוע מרוב סיוטים זה היה מגניב עשיתי הפסקת חשמל בכוונה הדלקתי נרות ישבתי מבעגל וסיפרנו סיפורים מצמררים וראינו סרטים ממש מפחידים בDVD לפנות בוקר..והיה כייף ממש.. אבל עכשיו עברתי את השלב הזה של ההפחדה בואי נגיד אבל בסבבה אם את רוצה להפחיד למה לא תשמעי לי מניסיון את תתפקעי מצחוק כשתראי תפרצוף של החברים שלך.. בהצלחה..

Bartal j

New member
והנה לך קישור מהמאמרים של הפורום:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=502&msgid=11993209 תהני..

I am a freak

New member
היא לא רוצה אמינות- היא רוצה סיפור

ובבית הרוחות יש בהחלט רק סיפורים. אתר מושלם בשבילה. במיוחד העדויות, זה מרתק- צריכים להוציא מזה ספר.
הפריק.

narkisu2

New member
היי

אני די חדשה. ואני מכירה את האתר של בית הרוחות שאיתו אני הולכת לחוות את יום שישי ה13 המוזיקה שם מצמררת ומפחידה במיוחד שכולם יושנים מכבים את כל האורות מתחילים לקרוא את הסיפורים ולהתחיל להרגיש דפיקות לב.. לפעמים כשלא מפחדים חושבים שלפחד זה כיף ואז שמפחדים פשוט רוצים למות מפחד.. זאת הרגשה מוזרה..

I am a freak

New member
זהו כל העיקרון

זהו אתר של סיפורים נטו, לא של מידע. יוצר האתר לא מלמד כלום, על אף כי בכוונתו לעשות כך. פשוט, המידע שם לא נכון. תגובתה של הבחורה שהגיבה בקשר לאתר, רק באה לציין זאת. הפריק.

למעלה