היי, אני חדשה קורוראים לי______ (אני לא אגלה) ואני בת_________ (לא משנה) ואני מקווה שיהיה לי כיף פה!
ח חדר 25 New member 27/7/04 #1 היי, אני חדשה קורוראים לי______ (אני לא אגלה) ואני בת_________ (לא משנה) ואני מקווה שיהיה לי כיף פה!
ח ח0חו0ית1 New member 27/7/04 #3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *ניקרעת* חחחחחחחחחחח אביטל חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *ניקרעת* חחחחחחחחחחח אביטל חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס סוזנוששש New member 27/7/04 #4 ../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo24.gif חחח ברוכה באהה מתוקהה!!! אבל למה את כל כך מסתוריתת..חח?!!
../images/Emo24.gifברוכה../images/Emo24.gifהבאה../images/Emo24.gif חחח ברוכה באהה מתוקהה!!! אבל למה את כל כך מסתוריתת..חח?!!
B Butterfly of wind New member 27/7/04 #7 הוא צודק... למה את כותבת את הפרטים את הפרטים שלך בכרטיס אישי? לא שמעת שיש פורץ?
מ מלכת הטלנובלות האחת New member 27/7/04 #8 ברוכה הבאה !!! תעני בפורום מיכאלה אפרת כהן לנצח!!!!!!!!!!!
א אפרת ונירו המדהימים New member 27/7/04 #11 צ'אאאאאלום קורוראים לי______ (אני לא אגלה) ואני בת_________ (לא משנה) ואני מקווה שיהיה לך כיף פה!