היי אני חדשה! עוד לא שמעתי את כל הדיסק החדש, אבל שמעתי את כל הישן..והתאהבתי התקבלתי לקהילה?
M MC SammY New member 28/5/04 #1 היי אני חדשה! עוד לא שמעתי את כל הדיסק החדש, אבל שמעתי את כל הישן..והתאהבתי התקבלתי לקהילה?
T TCgirl New member 28/5/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני אירנה וגם אני עוד לא כל כך שמעתי את האלבום החדש [יימח שמם של טאוור רקורדס!!!] בכל מקרה, השתלבות נעימה [אני מבטיחה לך שתשתלבי], וכן התקבלת
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני אירנה וגם אני עוד לא כל כך שמעתי את האלבום החדש [יימח שמם של טאוור רקורדס!!!] בכל מקרה, השתלבות נעימה [אני מבטיחה לך שתשתלבי], וכן התקבלת
O OneUnknown New member 28/5/04 #5 גם אני חדש על הקולינגגג לאחרונה ודווקא יצא לשמוע ת'חדש, Two, לדעתי לפחות כמו הראשון שם מקניף יש לךך
T TCgirl New member 28/5/04 #7 יאיי! הרבה חדשימים ../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif ברוך הבא!! אני אירנה [ע"ע למעלה בשרשור הזה ] מקווה שתהנה כאן השתלבות נעימה
יאיי! הרבה חדשימים ../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif ברוך הבא!! אני אירנה [ע"ע למעלה בשרשור הזה ] מקווה שתהנה כאן השתלבות נעימה
L L i t c h i New member 29/5/04 #14 WELLCOME ../images/Emo118.gif../images/Emo142.gif../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif
D Drorrrrrr New member 28/5/04 #8 יהההההה ברוכים הבאאאים כדי להתקבל תנאי אחד: לזכור תמיד שלאה- בלונדינית .
T TCgirl New member 28/5/04 #9 איזה רע אתה... ../images/Emo19.gif היא טוענת שהיא לא בלונדינית, והיא לא בלונדינית עד שיוכח אחרת והתנאי הוא לאהוב את TC ולא לזכור תמיד שלאה בלונדינית...
איזה רע אתה... ../images/Emo19.gif היא טוענת שהיא לא בלונדינית, והיא לא בלונדינית עד שיוכח אחרת והתנאי הוא לאהוב את TC ולא לזכור תמיד שלאה בלונדינית...
D Drorrrrrr New member 29/5/04 #10 נו, היא יודעת שזה בצחוק אני מת עליה, אם היא בלונדינית או שחורדינית.
L L i t c h i New member 29/5/04 #13 ייאי! ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif
M MolsBolsRules New member 30/5/04 #17 ברוכים הבאיםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif אני יפעת -------------> הייתה ותישאר התמונה הכי יפהההההההההההההה שלו!!! ---->
ברוכים הבאיםםםםםםםםםם../images/Emo24.gif אני יפעת -------------> הייתה ותישאר התמונה הכי יפהההההההההההההה שלו!!! ---->