היי אני חדשה!!!

Number One1

New member
טודע../images/Emo9.gif נצל"ש../images/Emo26.gif

יש לי שני סרטים של ג'וני דפ שהקלטתי בטלויזיה 1. קריי בייבי (נער שוליים) סרט מאד יפה.... ומצחיק... מאד... ו... הוא שר ממש ממש יפה! 2. שוקולד, סרט ממש יפה אבל באיזשהו קטע משתמשים יותר מדי בשוקולד עד שאפילו שמים שוקולד על עוף?! WTF?!?!? תכף יגידו לי שהם ישימו שוקולד על סלט חסה... רק לידיעתכם הכללית, למרות שזה לא כל כך משנה...

Eowyn of Rohan

New member
הקטע עם העוף והשוקולד

הקטע אמור להיות נורא טעים והכל אבל אני נגעלתי. בשר חלב והכל..

בואו נגזים...

קודם כל:
ברוכה הבאה
*תירס עם שוקולד...מה,כשאתה רואה אנשים כל כך נהנים מזה,גם אם זה סרט,זה נראה טעים... *אני לא מכירה אף מעיין ערסית (ואני מכירה לפחות 4 או 5 מעיין)

מה את משוגעת!!!

ךא התכוונתי להעליב אבה זה לא כשר בשר עם חלב גם שאני לא דתיה אני חילוניה אני לא מתכוונת לאכול שוקלד אם עוף זה בכלל לא כשר

מיצי007

New member
אז?

אני לא ממש רוצה לפתוח דיון על זה אבל,אז? אז מה אם זה לא כשר? את חושבת שהיא לא יודעת?יש אנשים שאוכלים בשר עם חלב וזה מאוד טעים להם......ולא צריכה להיות בעיה עם היהדות שלהם גם.....

השייג לחוכמה שתיקה...

הנה כמה נקודות שמבטלות כל מה שאמרת כרגע: א. אני לא יהודייה כשרה אני נוצריה מצד האבא מה שאומר שלפי הנצרות אני נוצריה. ב. אני אתאיסטית ולא מאמינה באלוהים לכן אני לא מאמינה בכשרות ואוכלת מה שבא לי כולל שרימממממממממפס! ג. אם בן אדם יהודי ולא אוכל כשר אין לך שום זכות לבוא אליו בטענות: "מה את משוגעת זה לא כשר!" מעניןי אותי גם מה כשר ומה לא. אז לתשומת לבך.

לא ידעתי

מה את רוצה ממני היית אומרת שאת לא יהודיה תוכלי מה שבא לך אבל מי שיהודי לדעתי לא צריך לאכול את זה

אומרים: "תאכלי"

ומי בידיוק מינה אותך למנהיגת העם היהודי אני כן יהודיה כי אימא שלי יהודיה אבל אני גם נוצריה בגלל אבא שלי. ואם הייתי יהודיה מי נתן לך את הזכות להגיד לי מה מותר לי לאכול ומה לא?

מיצי007

New member
סליחה?

האמונה באלוהים או הדבקות ביהדות לא נמדדת לפי האוכל שאוכלים אם הוא כשר או לא. אני יהודיה ואני אוכלת לא כשר,אני אמנם לא מאמינה באלוהים אבל זה לא אומר שאני לא יהודיה,זה לא אומר שאני לא דבקה במסורת היהודית ואם כן יש בי אמונה לאלוהים היא לא נשפטת על פי מעשיי,היא נשפטת על פי מה שבתוך ליבי. וזאת דעתי.

MooMooSheep

New member
שרימפס!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif../images/Emo177.gif

איפה?! איפה שרימפס?! *מתחילה לרוץ בכל הבית ולחפש שרימפס* *לא מוצאת* *מתעצבנת* *מתחילה לרוץ בכל הבית* *נתקעת בקיר* *חוזרת לשבת*

במסעדה סינית ../images/Emo99.gif

הסינית הצהובה! איזה יופי של אוכל יש לםה שם! יש להם גם עוף סיני חמוץ מתוק והשרימפס הכי טעימים שאכלתי בחיים שלי!

MooMooSheep

New member
עוף חמוץ מתוק...../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif../images/Emo177.gif

*רצה לכביש תוך כדי נפנומי ידיים וצרחות: "עוף סיני חמוץ מתוק! עוף סיני חמוץ מתוק!"* *נדרסת ע"י נהג משאית הודי שיכור*

למעלה